zondag, mei 19, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsInloopbijeenkomst Ruimte voor de Rivier IJsseldelta

Inloopbijeenkomst Ruimte voor de Rivier IJsseldelta

-

laarsjesOp dinsdag 11 juni is er een inloopbijeenkomst over de bestemmingsplannen, vergunningen en procedures van het project Ruimte voor de Rivier IJsseldelta. De bijeenkomst vindt plaats in het gemeentehuis van Kampen, Burgermeester Berghuisplein 1 in Kampen.

Reevediep

Bezoekers kunnen tussen 16.00 en 21.30 uur vrij inlopen om zich te laten informeren. In de hal is een informatiemarkt en in de raadszaal worden er presentaties gegeven over het bestemmingsplan van Kampen, over het Reevediep en over de Zomerbedverlaging Beneden-IJssel. U kunt er met al uw vragen hierover terecht.

Stands en informatiepanelen

In de hal van het gemeentehuis worden stands en informatiepanelen ingericht, bemand door vertegenwoordigers van de betrokken partijen. Hier vindt u informatie over de bestemmingsplannen van de gemeente Kampen en de gemeente Dronten, de Natuurbeschermingswet vergunningen en de Flora en Faunawet, Omgevingsvergunning Zomerbedverlaging Beneden-IJssel, het Planschadeloket. Ook is er een stand waar bezoekers informatie kunnen krijgen over de procedures en een stand “Uitvoering”. Medewerkers van Rijkswaterstaat, provincie Overijssel, gemeente Kampen, gemeente Dronten, waterschap Groot Salland en waterschap Vallei en Eem zijn aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

Bereikbaarheid

Het gemeentehuis in Kampen is goed bereikbaar met de fiets. Mocht u met de auto komen, dan kunt u parkeren in de parkeervakken bij het gemeentehuis.

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen