woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsIntrotoernooi bij Badminton Club Kampen

Introtoernooi bij Badminton Club Kampen

-

 Van 16 tot en met 22 september vindt in heel Nederland de Week van het Badminton plaats. Als dé badmintonclub van Kampen kan BC Kampen deze week niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. De vereniging organiseert daarom op maandag 16 september een introtoernooi voor iedereen die graag (opnieuw) wil kennismaken met de badmintonsport.

BC Kampen - Week van het Badminton

Jong of oud, ervaren of ‘groen’, iedereen die nieuwsgierig is, is van harte welkom op het introtoernooi. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen worden er mix- en dubbelpoules gemaakt. Tussen de partijen door kunnen alle deelnemers aan het toernooi ook moedoen aan een badminton-behendigheidswedstrijd, met kans op extra prijzen.

Vanaf 19.30 uur is de sporthal open om warm te spelen, vanaf 19.45 uur worden de belangrijkste spelregels uitgelegd en om 20.00 uur starten de wedstrijden. Rond 22.45 uur vindt de prijsuitreiking plaats.

Het introtoernooi wordt gespeeld op maandag 16 september in sporthal Cellesbroek, Akelei 1 in Kampen. Deelname kost €2,50 per persoon. Wil je je opgeven, alleen of met zijn tweeën, of heb je vragen? Mail dan naar robin@bckampen.nl. Kijk op www.bckampen.nl en www.weekvanhetbadminton.nl.

[ca_audio url_mp3=”http://www.kampenonline.com/bcintro.mp3″ url_ogg=”” skin=”regular” align=”none”]

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen