woensdag, mei 29, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsInzamelingsactie om grootste wens in vervulling te laten gaan

Inzamelingsactie om grootste wens in vervulling te laten gaan

-

Bij Esther uit Kampen brak in 2019 de hel los toen ze door een lekkage in de hersenen een langdurige hersenschudding, ook wel PCS genoemd, opliep. Door verkeerde diagnoses lag ze jarenlang op de bank in een vaak donkere prikkelloze omgeving. Esther heeft nu hoop gevonden bij een behandeling in het buitenland. Met crowdfunding hoopt ze de behandeling mogelijk te kunnen maken.

Deelname aan haar gezin met jonge kinderen of aan een sociaal leven is sinds de hersenschudding niet meer mogelijk. Na het ontdekken van cognitieve training kwam ze gelukkig weer een beetje op de benen. Samen met haar fysiotherapeut is Esther verder gaan zoeken naar plekken waar PCS behandeld wordt. En dat blijkt te bestaan in Utah (Verenigde Staten). Een groot deel van de mensen die daar de zogenoemde CognitiveFX behandeling hebben gehad zijn volledig herstelt.

Esther: “Mijn grootste wens om weer moeder te kunnen zijn van mijn 2 jonge kinderen, een volwaardig partner en weer deel te kunnen nemen aan de maatschappij is dus mogelijk! Behandeling is alleen erg duur 25.000 euro. Daar komen tickets, verblijfkosten en nabehandeling nog bij. Middels deze crowdfunding hoop ik een flink bedrag bij elkaar te krijgen, zodat ik in het voorjaar af kan reizen naar CognitiveFX Utah om mijn leven weer op de rails te krijgen. Help jij mij?”

Bekijk hier de campagne: https://gf.me/v/c/gfm/help-mij-naar-cfx-voor-hersenletsel-herstel

Gerelateerde berichten

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen