Irish Pubfestival in Kampen: live muziek in zeven kroegen

Voor de vierde keer in successie is de binnenstad van Kampen het decor van het Irish Pubfestival. Op zaterdag 7 juli zijn er in zeven kroegen live-optredens. Deze beginnen alle om 21.30 uur en de entree is gratis.

‘Ik heb er heel veel zin in’, zegt Noel Shannon, die met zijn vrouw Lynn het Irish Pubfestival in Kampen organiseert. ‘We verzorgen meer Pubfestivals, maar in Kampen is het altijd gezellig en gemoedelijk. Dat hoor ik ook van de andere artiesten die in Kampen hebben opgetreden.’

Ook dit jaar heeft de organisatie een veelzijdig programma samengesteld. En ook The Shannons staan op het podium. Het organiserende duo speelt in De Lantaarn en brengen, zoals ze het zelf noemen, ‘gezellige folk & roll’, met bekende Ierse meezingers en bijzonder mooi werk van hun eigen cd ‘Married Man’.

Raglan Roadworks verzorgt een gevarieerd optreden in Moods & Roots. Het Zwolse duo Fin M’Coul heeft een breed Iers repertoire en is zeker de moeite waard om te bekijken. Dat geldt ook voor Victor Lacken & Hendrik-Jan Teerink, een Ierse Nederlands duo dat in ’t Kroegje een optreden verzorgt.

De drie-mansformatie Croi brengt al 25 jaar met veel liefde traditionele Ierse muziek voor het voetlicht. Zij staan in café Eigenwijs. In restaurant De Vier Jaargetijden, zullen ‘The Doggy Two’ ervoor zorgen dat de mensen meezingen en dansen op de gezellige muziek.

Van een ander kaliber is Steve Dewar. De Schot, leadzanger van de band Assassnachs, verzorgt een solo-optreden in Grand Café De Majesteit en debuteert daarmee op de Nederlandse pubfestivals.

Meer informatie: zie www.irishpubfestival.nl


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*