Isala vrouwen bereiken landelijke mastercompetitie finale

Na de tweede wedstrijddag hebben de vrouwen van AV Isala’96 weer een stap gezet richting een podiumplaats in de nationale mastercompetitie. Op de baan van AV’34 in Apeldoorn presteerden de vrouwen op alle onderdelen prima.

De prestaties waren goed voor een derde plaats, vlak achter de nummers 1 (Hellas Utrecht) en 2 (GAC Hilversum). In het landelijke klassement over de beide competitiewedstrijden behielden de Isala-vrouwen hun koppositie.

De meest opvallende prestaties kwamen van Tiny Hellendoorn, Greet Vrijbloed en Jacqueline Rustidge. Tiny grossierde als vanouds in punten op de werpnummers. Greet sprong tot haar eigen verrassing over 1.35 meter hoog, waarmee ze een nieuw Kamper record bij de vrouwen 60+ vestigde. Jacqueline won de 3000 meter in 10:56.03 en bleef hiermee slechts 4,5 seconde van haar eigen Kamper record verwijderd. De Zweedse estafette leverde ook een Kamper record op. Voor dit record tekenden Joanne Pap, Joke Lorist, Dieke Bakker en Ingrid van de Poll. Martine Gerritsma maakte het succesvolle team compleet. De finale wedstrijd vindt in september plaats. Hier staan de 12 beste teams van Nederland tegenover elkaar en begint iedereen weer op nul punten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*