Isala’96 – Van Veen pakt de winst, Meuleman pakt zijn Kamperrecord

isalanieuwsZondag 26 april werd in Epe de Hurdles Special gehouden. Een wedstrijd waarin een grootdeel van de horden specialisten uit het land in actie komen op een korte horden tweekamp of een lange horden tweekamp. Voor Isala’96 kwam Jeroen van Veen in actie op de korte horden en Richard Meulenman op de lange horden.

isala3

Jeroen wist bij de heren senioren hoge ogen te gooien door beide 110 meter horden races te winnen in respectievelijke tijden van 15.11 seconden en 15.41 seconden. Door de slechte weersomstandigheden was Jeroen tevreden met zijn prestaties, maar hoopt later dit jaar onder de 15 seconden te lopen. Met zijn gelopen prestaties dit seizoen, is hij al zeker van deelname aan het NK.

Richard Meulenman maakte een uitstapje naar de lange horden. Op de 400 meter horden ging hij voortvarend van start, maar echter na horden drie ging het mis. Door een misstap, maakte hij een hard klap op het kunststof en brak zijn race af. Bij de 300 meter horden wou hij revanche nemen op zijn mislukte eerdere race. Met een knappe tijd van 41.31 seconden werd hij uiteindelijk tweede en verbrak hij het oude Kamperrecord. Dit record stond op naam van zijn trainer Jeroen van Veen met een tijd van 41.70 seconden.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*