dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsJaarlijkse evenementen Onze Tuin Kampen

Jaarlijkse evenementen Onze Tuin Kampen

-

volkstuinVolkstuinvereniging Onze Tuin uit Kampen organiseert weer haar jaarlijkse evenementen op zijn complex aan het Fluitekruid te Kampen.

 

 

 

 

 Zaterdag 17 augustus zijn er de KINDERSPELEN met o.a.
–sjoelen, -zaklopen, – balgooien, springkussen enz.
Na afloop patat met limonade voor de kinderen.
Aanvang 10.00 t/m 12.00 uur.
Opgave is mogelijk tot donderdag 15 aug. 2013.
Kinderen van leden GRATIS, voor niet leden € 3,00 incl.

Vrijdag 23 augustus de jaarlijkse TUINVERLICHTING.
Door het gehele complex hebben leden hun tuin verlicht met o.a. waxinelichtjes en ander verlichting die voor handen is.
Deze tuinverlichting is geheel GRATIS en wordt door routeborden aangegeven. De tuinverlichting wordt vooraf gegaan door een lampionnentocht met kinderen van leden.
Aanvang lampionnentocht 20.00 uur vanaf de Kantine en de verlichte tuinen duurt de gehele avond. Iedereen is daar welkom. Bij slecht weer wordt deze avond 1 week doorgeschoven naar vrijdag 30 augustus.

Zaterdag 14 september is de beurt aan het OOGSTFEEST en zal tevens een ROMMELMARKT worden georganiseerd.
Voor het OOGSTFEEST zal het gaan om wie de grootste –Pompoen,-Komkommer enz. heeft gekweekt. Hierbij zijn leuke prijzen te winnen.
De ROMMELMARKT die wordt georganiseerd is voor en ieder toegankelijk en is teven GRATIS. De organisatie beslist waar u de verkoopwaar kunt uitstallen. Dit geheel wordt georganiseerd bij de kantine Onze Tuin.
Aanvang rommelmarkt 10.00 uur en Oogstfeest 11.00 uur.
Na afloop is er voor een ieder soep met broodjes.

Opgave een activiteit kan per mail di****@ho*****.com of in de kantine van Volkstuinvereniging Onze Tuin op het complex.

 

 

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen