dinsdag, juli 23, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsJan Marskamp; Lid van Verdienste KNVB

Jan Marskamp; Lid van Verdienste KNVB

-

 

18 november j.l. tijdens de jaarlijkse KNVB Districtsvergadering Oost is Jan Marskamp, voorzitter v.v.Wilsum en afgevaardigde voor de regio Zwolle, benoemd tot Lid van Verdienste van de KNVB voor zijn vele jaren inzet voor de KNVB als ook v.v.Wilsum.

Tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de Wilsummer voetbalvereniging, vrijdag 3 januari j.l., is Marskamp met een bloemetje in het zonnetje gezet door zijn medebestuursleden.

Naast dat Jan afgevaardigde is van de Regio Zwolle voor de KNVB is hij meer dan 30 jaar voorzitter van v.v.Wilsum. In 1983 nam Jan het stokje over van Willem de Ruiter. Sinds juni 1977 was Jan al bestuurslid van v.v.Wilsum in de functie van secretaris.

Ruim 37 jaar is Jan als bestuurder actief binnen de voetballerij, de benoeming tot Lid van Verdienste van de KNVB is dan ook een waardige erkenning van de KNVB.

Naast bestuurlijke inzet heeft Marskamp een lange voetbalcarrière gekend voor v.v.Wilsum waarvan menig jaar in het 1e elftal van de oranjehemden.

Jan Marskamp voorzitter vvwilsum

Jan Marskamp wordt gehuldigd door de KNVB tijdens de Regio Jaarvergadering

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

[td_block_social_counter custom_title="Stay Connected" block_template_id="td_block_template_4" header_color="#ea2e2e" f_header_font_family="522" f_header_font_transform="uppercase" f_header_font_style="italic" f_header_font_size="eyJsYW5kc2NhcGUiOiIxNSIsInBvcnRyYWl0IjoiMTQifQ==" facebook="tagDiv" twitter="tagdivofficial" youtube="tagdiv" instagram="tagdiv" style="style10 td-social-boxed td-social-colored" tdc_css="eyJwaG9uZSI6eyJtYXJnaW4tYm90dG9tIjoiMzIiLCJkaXNwbGF5IjoiIn0sInBob25lX21heF93aWR0aCI6NzY3fQ=="]

Net binnen