Gelukt: Jelmer uit Kampen is gevonden

Vanmorgen plaatsten wij het bericht dat we op zoek waren naar Jelmer, een 8-jarige jongen die woonachtig moest zijn in Kampen. Dankzij vele reacties, de kracht van social media en met dank aan de vele mensen die het bericht op KampenOnline lazen, kunnen we melden dat het gaat om de inderdaad 8-jarige Jelmer Kloek uit Kampen.

Diverse personen hebben ons op het juiste spoor gebracht, wat er uiteindelijk toe heeft geleid dat de moeder van Jelmer contact met ons heeft opgenomen.

Zij kon ons vertellen dat Jelmer in een oude nostalgische trein op Mallorca Jan Oste, inmiddels 85 jaar oud, heeft ontmoet (dus niet in Italië zoals wij in eerste instantie meldden). Volgens de moeder van Jelmer was er (ondanks het enorme leeftijdsverschil) meteen een klik tussen de jongen en de man. En was Jelmer enorm geboeid door de vele avontuurlijke verhalen van de man.

Jelmer en AusieDe Nederlander van origine hield van reizen en zou na Mallorca zijn avontuurlijke toch voortzetten richting Italië, Nederland, Zweden en Noorwegen. De man was ontzettend blij dat hij na zo’n lange tijd eindelijk met iemand weer eens Nederlands kon praten, wat hem overigens nog prima afging.

Jelmer vind het supertof dat hij ‘gezocht’ werd. Hij moet nog een lange tijd wachten, maar kijkt nu al reikhalzend uit naar zijn volgende verjaardag. De reden van de zoektocht was namelijk dat de Australiër Jelmer beloofde voor zijn volgende verjaardag vanuit Sydney een verjaardagskaart te sturen. Jammer genoeg verloor de man het adres maar dat komt nu allemaal goed.

Zodra we de Australische Nederlander hebben gesproken zullen we beide partijen zo snel mogelijk met elkaar in contact brengen.

Namens de redactie van KampenOnline bedanken we u voor de vele reacties en hulp tijdens deze leuke zoektocht.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*