Jeugd in Beweging op 1 juli weer van start

De inschrijving van Jeugd in Beweging 2014 gaat weer van start! Op dinsdag 1 juli wordt de inschrijving om 16.00 uur geopend. Net als vorig jaar kunnen alle basisschoolleerlingen zich gratis en vrijblijvend opgeven voor dit jaarlijks terugkerend sportkennismakingsproject.

Alle leerlingen die na de zomervakantie op de basisschool zitten, kunnen zich opgeven voor maximaal twee sporten naar keuze. De lessen vinden plaats van september tot december. Dit jaar bieden negentien sportorganisaties 27 verschillende sporten aan op sportpas.nl/kampen. In totaal is er een aanbod van 75 cursussen. Kinderen kunnen kiezen uit atletiek, badminton, basketbal, kleuter-, meisjes- en jongens gymnastiek of turnen, hockey, jazzdans, jiu jitsu, judo, kanoën, karate, kickboksen, korfbal, ritmisch gymnastiek, scouting, springgroep, streetdance, tafeltennis, tennis, volleybal, waterpolo en zwemmen.

jeugd in beweging

Wethouder Sport Geert Meijering: “Het belangrijkste aan sporten, is dat het hartstikke leuk is. Daarnaast is het belangrijk bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Jeugd in Beweging is een goede manier om kinderen kennis te laten maken met sporten. Ik hoop natuurlijk dat ze dit daarna blijven doen!”

Digitaal inschrijven
Ook dit jaar wordt Jeugd in Beweging weer volledig digitaal aangeboden. Sinds drie jaar wordt er ingeschreven via sportpas.nl/kampen. Sportpas.nl/kampen is het platform waar alle actuele sportieve en culturele activiteiten voor de jeugd in de gemeente Kampen te vinden zijn. Ook de naschoolse activiteiten die de combinatiefunctionarissen in de wijken organiseren, zijn te vinden op sportpas.nl/kampen. Zo kan iedereen meedoen.

Jeugd in Beweging
Jeugd in Beweging is een project van Sportservice Kampen, de Kamper sportaanbieders en het basisonderwijs in Kampen.

Meer informatie
Voor meer informatie over Sportimpuls Kampen kan contact op worden genomen met Jenneke Bos via j.bos@kampen.nli of (038) 339 29 84.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*