‘Sportpas / Jeugd in beweging’ tot nu toe weer groot succes

Freerunning3

Kampen – De actie ‘Jeugd in beweging’ is tot nu toe weer een groot succes. Inmiddels zijn er al meer dan 250 aanmeldingen binnengekomen voor een zogenaamde ‘sportpas’.

Volgens Michael Hollander (Hollander Sport & Support en hoofdtrainer RKDOS) is de actie Sportpas/jeugd in beweging een goeie zaak: “De gemeente faciliteert in promotie en aanmeldingen en clubs bieden lessen aan. Dit is een goede wisselwerking. Kinderen maken op deze manier gratis kennis met diverse sporten en kiezen zelf wat ze leuk vinden en waar ze mogelijk aanleg voor hebben”.

Ook het populaire ‘Freerunning’ staat nu voor het tweede jaar op de lijst. Hollander: “In eerste instantie lag de focus op gymmen en springen, maar freerunning is ongekend populair, (los van sportpas) komt de jeugd hier flink op af… RKDOS biedt freerunning nu ruim twee jaar aan en wekelijks komen ca 60 jongeren tussen de 8 en 24 jaar naar de vaste trainingen.”

Vanaf 1 juli 2014 bestaat weer de mogelijkheid voor kinderen zich aan te melden voor Jeugd in Beweging! Probeer gratis en vrijblijvend een sport uit. Iedereen die na de zomervakantie in groep 1 t/m 8 van de basisschool zit kan zich inschrijven voor maximaal 2 sporten naar keuze. Vlak voor de zomervakantie kregen alle leerlingen van de deelnemende basisscholen uit Kampen hiervoor een uitnodiging. Mocht je geen uitnodiging ontvangen hebben, dan kun je je HIER ook gewoon aanmelden via . Heb je al eerder meegedaan via sportpas en al een account aangemaakt? Dan kun je deze ook gebruiken om je dit jaar in te schrijven voor Jeugd in Beweging.

Freerunning2Eerst aanmelden op de site, daarna inschrijven voor de activiteit
Voordat je kunt inschrijven moet je eerst aanmelden. Na je aanmelding krijg je via je opgegeven e-mailadres alle informatie en kun je beginnen met inschrijven. Let op: je aanmelding en je inschrijving moet je bevestigen via de linkjes in het e-mailbericht. Alle informatie ontvang je via het opgegeven e-mailadres. Bewaar deze mailtjes goed. Ze zijn het bewijs van inschrijving. Als je je aanmeldt wordt je ook bij alle lessen verwacht.

 

Kijk HIER voor een overzicht van alle sporten en verenigingen

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*