Jeugdleden KTK bedanken stichting CAS met een optreden op burendag

jong KTK

De jeugdleden van het Kamper Trompetter Korps bestaande uit de KTK Music Kidz en het Jong KTK bedanken stichting CAS op burendag met een optreden voor de inwoners van de gemeente Kampen.

Stichting CAS (Camper Algemeen Steunfonds)  heeft als belangrijkste doelstelling het verlenen van steun aan verenigingen, instellingen of personen die sociale of culturele activiteiten ontplooien in de gemeente Kampen. Het Kamper Trompetter Korps heeft een donatie mogen ontvangen als bijdrage in de aanschaf van instrumenten voor de KTK Music Kidz. Een donatie waar wij als vereniging ontzettend bij mee zijn en er ook graag iets voor terug willen doen.

Vlak bij ons verenigingsgebouw bevindt zich speeltuin Akelei waar een groep van vrijwilligers zeer actief is met het organiseren van allerlei activiteiten in de buurt. Dit jaar organiseert de speeltuin Akelei weer een activiteit op burendag, het jaarlijks terugkerend feest dat je samen viert met je buren en de buurt en dit jaar op zaterdag 26 september gehouden wordt. Een mooie gelegenheid om voor onze buren te kiezen als locatie voor dit optreden. Tijdens deze burendag kunnen de kinderen zelf een instrument maken en mogen ze als afsluiting van burendag met hun gemaakte instrumenten meelopen in de parade van het Jong KTK en de KTK Music Kidz.

Het optreden met de kinderen en het Jong KTK start om 18:30 uur bij de Heemhof (hoek Silene/Wederiklaan) en de KTK Music Kidz sluiten later op de route aan om vervolgens allemaal gezamenlijk te eindigen bij de speeltuin aan de Akelei en de dag muzikaal af te sluiten.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*