Jochem van Putten nieuwe aanwinst Dos Kampen

Opnieuw heeft DOS een speler voor volgend seizoen aan zich weten te binden. Jochem van Putten (22 jaar, woonachtig in Zwolle), een voormalig jeugdspeler van de geelzwarten, heeft besloten om de overstap te maken van Harkemase Boys naar zijn oude club.

Jochem licht zijn keuze als volgt toe: “Mijn keuze om naar DOS te gaan is omdat ik het plezier in het voetbal wil terugkrijgen en ik gewoon zoveel mogelijk minuten wil maken. Om dan voor DOS te kiezen is voor mij de meest logische keuze, omdat ik ooit ben begonnen met voetballen bij DOS. Tot en met de E’tjes (JO11) heb ik bij DOS gevoetbald voor ik de overstap maakte naar toen nog FC Zwolle. Daar heb ik acht jaar in de jeugd gespeeld en vervolgens twee jaar in het beloftenteam. Helaas is de definitieve stap naar het eerste elftal nooit gelukt.”

Na twee jaar in Jong PEC Zwolle gevoetbald te hebben heeft Jochem de keuze gemaakt om bij Harkemase Boys (3e Divisie) te gaan voetballen. Jochem: “Harkema sprak mij erg aan en ik wilde wel zo hoog mogelijk spelen. Helaas is het daar niet geworden wat ik er van had verwacht en gehoopt. Ik maak te weinig minuten en de reistijd is ook niet ideaal. Toen heb ik uiteindelijk zelf de keuze gemaakt om daar aan het einde van het seizoen weg te gaan en voor DOS te kiezen. Het voelt voor mij als thuiskomen. Terug op het oude (eenden)nest. Sinds ik weg ben gegaan bij DOS heb ik toch altijd contact gehouden met de club. Wanneer ik kon kwam ik kijken en meestal bleef ik nog even hangen in de kantine. Ik kijk er naar uit om weer in het geelzwart te voetballen.”

DOS is ontzettend blij dat een groot talent als Jochem weer terugkeert bij de club. Koos Westendorp, bestuurslid voetbaltechnische zaken: “De contacten met Jochem zijn altijd gebleven en we hebben hem de afgelopen jaren goed in de gaten gehouden. Hij kan op diverse posities uitstekend uit de voeten en is wat de technische staf betreft een meerwaarde voor de huidige selectie.”

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*