Johan Bos nieuwe Hoofdtrainer Vrouwen 1 Go Ahead Kampen Seizoen 2019-2020

Vanaf juli zal Johan Bos het roer overnemen bij de selectie van Go Ahead Kampen. Met het aanstellen van Johan als trainer laten hij en de club zien dat ze de uitdaging aan te gaan om het vrouwenvoetbal naar een hoger niveau te tillen. We zijn erg trots dat we Johan als nieuwe trainer kunnen verwelkomen. Uit deze nieuwe stap spreekt een hoop ambitie van onze club, maar ook van onze nieuwe trainer.

Nadat Johan alle leeftijdsgroepen van de pupillen en junioren jongens heeft getraind, is Johan als trainer bij de Vrouwen terecht gekomen. Johan Bos is geen onbekende trainer in het vrouwenvoetbal. Hij heeft de afgelopen jaren de Vrouwen van IJVV , Desz , Den Ham en Olympia Hasselt naar een hoger plan gebracht. Alle clubs waar hij als trainer heeft gewerkt, heeft hij de Vrouwen naar een hogere klasse gebracht door middel van kampioenschappen.

Na meerdere positieve gesprekken met het bestuur was de beslissing al snel gemaakt geeft hij aan. β€œEn na het gesprek met de spelersraad was ik al snel om. Een fijne groep positieve dames met een goede instelling die er graag voor willen gaan. En dat is wat je wilt horen uit een groep. Top.”

Johan is toe aan een nieuwe uitdaging in het Vrouwenvoetbal en heeft deze gevonden bij onze Club Go Ahead Kampen. Hij kan niet wachten om aan de slag te gaan. Hij geeft dan ook aan dat hij de Vrouwen van Go Ahead Kampen naar een hoger plan wil brengen. Een mooie fanatieke groep die toe is om verdere stappen te maken. Hij zal zich er dan ook op richten om het team sterker te maken, individueel beter maken van spelers en het groepsproces laten groeien. Je bent zo sterk als je bank is, aldus Bos. Johan is een zeer betrokken trainer die op zaterdag dan ook bij de hele jeugdtak te zien zal zijn. Jeugd heeft de toekomst geeft hij aan.

Er zullen dan ook volgens hem talentvolle jeugdspelers volgend seizoen doorstromen naar Vrouwen 1. Zij die dit aankunnen natuurlijk. Ook zal hij de jeugdteams blijven volgen en kijken naar de ontwikkeling van de spelers.

Naast de huidige goede selectie van Go Ahead Kampen en jeugdspelers staat Johan natuurlijk open om zijn selectie te versterken met spelers die ook toe zijn aan een nieuwe uitdaging. En die mee willen groeien met de selectie van de dames van Go Ahead Kampen Vrouwen 1.

Zaterdagmiddag 16 maart was de formele ondertekening en we wensen Johan en de Vrouwen veel voetbalplezier!

Heb je interesse om aan te sluiten bij de selectie van Johan Bos, bel hem of mail hem bosvos@home.nl voor een afspraak om een keer mee te trainen. Of om een persoonlijk gesprek te plannen: 06-13450445.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*