Update: Jong KTK Nederlands Kampioen in vlissingen ! – Video

jong ktk2

Het Jong Kamper Trompetter Korps is tijdens het prestigieuze Nationaal Jeugdfestival Vlissingen Officieel Nederlands Kampioen geworden.

Tranen, omhelzingen en gejuich! De ontlading bij de leden, instructie en begeleiding van het Jong KTK was enorm groot toen de nieuwe show ‘City of Stars’ door de jury werd beoordeeld met een 1e plaats op het officiële NK voor jeugdkorpsen, dat dit jaar zijn 20e jubileum vierde.
Na een aantal jaren van afwezigheid op dit NK is Jong KTK sinds 2013 weer deelnemer. In 2013 behaalde ze daar een 4e plaats en in 2014 een voor de vereniging historische 3e plaats. Er is het afgelopen half jaar door de leden hard gewerkt aan het nieuwe product, om de strijd aan te gaan met de top van Nederlandse jeugdkorpsen, in het zeer sterke deelnemersveld.

JKTK NK 2015 (2)

Nadat de leden een fantastische show op het veld hadden laten zien en een staande ovatie van het publiek kregen, begon het bij iedereen wel te kriebelen. Zou het dan toch een keer gaan lukken?
De prijsuitreiking was enorm spannend, want de speaker maakte de uitslag bekend in oplopende volgorde en vertelde, voor het benoemen van de top drie, dat de punten wel heel dicht bij elkaar lagen. Met uiteindelijk 87,90 punt werd het Jong Kamper Trompetter Korps 1e in de eindklassering en mag zich Nederlands kampioen noemen op het onderdeel show. Een geweldige prestatie, waar Iedereen ontzettend trots op is en wat uitbundig werd gevierd. Voor de 1e, 2e en 3e plaatsen, waren er prachtige bekers en voor de leden medailles.

JKTK NK 2015 (4)In Vlissingen werden Jong KTK door onze buren , van Jong Oranje uit IJsselmuiden, verrast met een serenade voor de zojuist behaalde titel. Iets wat door leden en aanhang super gewaardeerd werd. Aangekomen bij het clubgebouw in Kampen, kwamen de leden onder gejuich van ouders en supporters de bus uit. Ondanks het late tijdstip werd er nog een gezellig feestje gevierd.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*