Jongerenraad Kampen kiest nieuw bestuur

jrk

KAMPEN – De jongerenraadsleden van de gemeente Kampen hebben tijdens haar algemene ledenvergadering op maandag 17 augustus een nieuw bestuur gekozen.

Elk jaar organiseert de jongerenraad verkiezingen, zo ook dit jaar. ’’Het was een intensief oprichtingsjaar, we zijn flink gegroeid en het is tijd om het stokje goed door te geven’’ aldus inmiddels oud-voorzitter Eduard Prins.

Het nieuwe bestuur bestaat uit Rik Plantenga, Marcel Corjanus, Jonno Pruim en Carmen Boulahrouz. Eduard Prins zal als secretaris nog een termijn meegaan.
Het nieuwe bestuur zal zich dit jaar blijven focussen op het politiek bewust maken van jongeren middels het organiseren van acitiveiten. Hiernaast zal zij haar achterban vertegenwoordigen bij maatschappelijke discussies .

Rik Plantenga is gekozen tot voorzitter van de Kamper jongerenraad. ‘’Ook dit jaar zal ik mij samen met het team sterk maken voor de jongeren in de gemeente Kampen.’’ aldus Plantenga.

De activiteiten van de jongerenraad worden maandelijks georganiseerd en zijn voor iedereen toegankelijk. Zie voor meer informatie www.jrkampen.nl


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*