Jubilarissen Hervormd Kerkkoor Kampen

Het Hervormd Kerkkoor Kampen heeft de jaarvergadering gehouden en keek terug op een prachtig jubileumjaar. In 2018 mochten we 80 jaar bestaan en dat is gevierd met een groots concert in de Bovenkerk, een koorreis naar Berlijn en een nieuwe cd “Op weg”.

Benoeming ereleden
Er werden 4 ereleden benoemd nl. mevr. J. Scheer- Klompenmaker, mevr. A. Bos-de Weert, mevr. J. Fijn- van de Vegte en dhr. W. Ras. Zij zingen allemaal al 40 jaar mee met het Hervormd Kerkkoor Kampen.
Mevr. C. Teune-van der Sluis is 25 jaar koorlid en dhr. H. van Lenthe maar liefst 50 jaar, hij heeft een glassculptuur gekregen. De rest ontving een zilveren of gouden insigne en natuurlijk voor iedereen een bos bloemen.

En nu niet denken dat deze dames en heren van hun rust kunnen gaan genieten. Het Hervormd Kerkkoor Kampen is momenteel druk aan het repeteren voor de Paasdiensten. Deze vinden plaatst in de Bovenkerk op 1e Paasdag en in Mastenbroek op 2e Paasdag. Maar ook repeteren ze voor een concert samen met Vox Vivenda uit Voorthuizen in de Bovenkerk op 22 mei.

Mocht u denken, dat klinkt goed; we verwelkomen graag nieuwe leden, dames en heren! U bent van harte welkom, iedere woensdagavond in de Broederkerk (Lemkerzaal), waar we repeteren vanaf 20.00 tot 22.00 uur. Voor meer info zie onze website: www.hervormdkerkkoorkampen.nl

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*