Jubileumconcert Hodaya: 15 jaar vol muzikale lofprijzing

588
Het Opwekkingskoor Hodaya uit IJsselmuiden viert op zaterdag 23 maart haar 15-jarig jubileum met een groots jubileumconcert in De Burgwal. Onder leiding van dirigent Ria van Dijkhorst uit Kampen belooft het een avond vol muzikale lofprijzing te worden.

Hodaya, met ruim 70 leden, werd in 2009 opgericht en heeft sindsdien onder de bevlogen leiding van Ria van Dijkhorst een steeds hoger niveau bereikt, mede dankzij de samenwerking met toetsenist Harrie Stijf.

Het repertoire van Hodaya bestaat uit opwekkings-, praise- en worshipliederen, zowel in het Nederlands als in het Engels, waarmee zij hun geloof in Jezus Christus willen uitdragen. Het Hebreeuwse woord ‘Hodaya’, wat ‘Prijst God’ betekent, weerspiegelt precies waar het koor voor staat.

Bij dit speciale concert zal ook Elise Mannah, bekend van onder andere EO Nederland Zingt, als solist optreden en haar bijdrage leveren aan deze bijzondere avond.

Het jubileumconcert heeft als thema ‘Vol vertrouwen’, wat terug te vinden is in de liederen die ten gehore zullen worden gebracht. Kaarten zijn verkrijgbaar via e-mail of bij geselecteerde verkooppunten, en ook aan de kassa op de avond zelf.

Zaterdag 23 maart vanaf 20.00 uur in De Burgwal