Jubileumjaar Theaterkoor Caecilia

Theaterkoor Caecilia bestaat dit jaar 90 jaar. Zij viert dit o.a. met de uitvoering van de beroemde musical Evita van Andrew Lloyd Webber en Tim Rice ,in november. De musical vertelt het leven van Eva, een onecht en nauwelijks geletterd, kind. Met de hulp van een tangozanger, Agustin Magaldi, verhuist ze van een klein dorpje in Junin naar de hoofdstad Buenos Aires. Daar probeert ze haar ambities om actrice te worden waar te maken. Haar leven neemt echter een drastische wending als ze de kolonel Juan Peron ontmoet. Op een handige manier weet ze zijn minnares eruit te werken en wordt ze twee jaar later de First Lady. Ze is echt gehecht aan haar man en haar volk. Ze wordt Argentina’s  eerste grote internationale figuur, de meest geliefde (en gehate) vrouw in Latijns-Amerika, tot haar dood door kanker op haar 33ste.

Voor deze uitvoering worden 31 januari audities gehouden voor de rollen van Evita en de maîtresse van generaal Peron. Voor Evita is het koor op zoek naar een vrouw  tussen de 20 en 35 jaar, (mezzo)sopraan en in staat de titelrol te dragen op het gebied van zang, dans en spel. Voor de maîtresse is men op zoek naar een jonge sopraan voor de rol van de maîtresse. Meer info op www.theaterkoorcaecilia.nl .

Ook dit jaar is er weer de mogelijkheid van het projectlidmaatschap. Vind je het leuk om op het podium te staan en 3 voorstellingen te zingen, te spelen en te dansen in de mooie Stadsgehoorzaal Kampen? Ben je tussen de 18 en 55 jaar? Ga je de uitdaging aan om vanaf februari met leden en projectleden onder leiding van een gedreven artistiek team te werken aan een spetterende musical?  Kom dan vrijblijvend langs op woensdag 28 januari 2015. Caecilia houdt dan een openbare repetitie in het verenigingsgebouw Noordweg 94 in Kampen. Ongeveer 10 mannen en 5 vrouwen hebben dan de mogelijkheid om aan Evita mee te werken.

 

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*