zaterdag, april 20, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsKampen in Bedrijf organiseert nieuwjaarsborrel Bij IMpact en Zalsman Kampen!

Kampen in Bedrijf organiseert nieuwjaarsborrel Bij IMpact en Zalsman Kampen!

-

Op donderdag 23 januari 2014 komen de aangesloten ondernemers van Kampen in Bedrijf weer samen om het glas te heffen op een succesvol en ondernemend 2014. Ze zijn te gast bij Impact en Zalsman Kampen. IMpact is dé uitvoerder voor de gemeenten Kampen en Dronten van de Participatiewet, inclusief de Wet Sociale Werkvoorziening. Zalsman Kampen is dé grafimedia-partner om samen communicatieprojecten tot een succes te maken.
Met een vol, maar laagdrempelig programma hebben de ondernemers de mogelijkheid om relaties te onderhouden, andere ondernemers te ontmoeten en informatie uit te wisselen. Tevens ontvangen de ondernemers een primeur: het Ondernemersmagazine van de overkoepelende organisatie, Ondernemers in Bedrijf. Boordevol interviews, ondernemers- en netwerktips en de agenda’s van alle regio’s.

Ondernemers in Bedrijf is actief in 21 regio’s met meer dan 1400 aangesloten ondernemers. De nieuwste regio’s zijn gestart in Nunspeet, Amsterdam en Utrecht. Kampen in Bedrijf heeft momenteel ruim 130 aangesloten ondernemers! De succesvolle netwerkorganisatie organiseert borrels, bedrijfsbezoeken, workshops en seminars.

De leden zijn al geïnformeerd middels een uitnodiging maar ook niet leden die een keer willen ervaren hoe het bij Ondernemers in Bedrijf is, nodigt regiomanager Nathalie Hagen van harte uit om de sfeer te komen proeven. Aanmelden kan op www.kampen.ondernemersinbedrijf.nl. Het is een informele, gezellige maar bovenal effectieve netwerkorganisatie.

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen