Kampen Boys Choir; High Tea en Choral Evensong in Bovenkerk

pizap.com14320171785241

Het Kampen Boys Choir gaat deze zomer naar haar roots in Engeland. Om dit bijzondere project financieel mogelijk te maken organiseert het koor een bijzondere middag in de Bovenkerk op zaterdag 30 mei a.s. U neemt tijdens deze middag een kijkje in de keuken van het koor met als klap op de vuurpijl een High Tea.

Als afsluiting vindt er een Choral Evensong plaats in de Bovenkerk. Op de website www.kampenboyschoir.nl vindt u het gehele programma voor de High Tea. Het high Tea programma begint om 14.00 uur.

Om 16.30 wordt de middag afgesloten met een Choral Evensong. Het koor zingt dan als introit ‘Lord for thy tender mercy’s sake van Richard Farrant. Vervolgens zingt het koor de Psalmen 111 en 112 en het Magnificat en Nunc dimittis van Tertius Noble in B minor. Als Anthem klinkt ‘If ye shalt confess’ van Srtanford. Zoals gebruikelijk krijgt iedereen de gelegenheid deze keer een drietal mooie Hymns mee te zingen met koor en orgel als ondersteuning. De koor- en samenzang wordt op het orgel begeleid door organist Sander van den Houten. Het geheel staat onder leiding van dirigent Rintje te Wies. De Choral Evensong begint om 16.30 uur en duurt drie kwartier. Kerk open 16.00 uur. Ter dekking van de kosten is er een collecte bij de uitgang.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*