woensdag, april 24, 2024

MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR

HomeNieuwsKampen helpt sportverenigingen met besparing energiekosten

Kampen helpt sportverenigingen met besparing energiekosten

-

De gemeente Kampen is via het energieloket gestart met een project om sportverenigingen te helpen om hun energiekosten omlaag te brengen. Vier sportclubs krijgen een uitgebreide energiescan aangeboden door de gemeente. De aanbevelingen van de scans worden gedeeld met andere sportclubs uit de gemeente tijdens een informatiebijeenkomst op 12 maart.

Voetbalvereniging IJVV, hockeyclub HC Kampen, tennisclub KJLTC en atletiekvereniging AV Isala ’96 doen mee met het project. De komende weken neemt het Kamper adviesbureau gwbo het energiegebruik van deze clubs onder de loep en worden aanbevelingen gegeven om energie te besparen.

enerielaBELWethouder voor duurzaamheid, Pieter Treep is enthousiast over het project: “Een lagere energierekening voor een sportvereniging betekent dat meer geld voor andere zaken kan worden ingezet. Zo blijft sporten betaalbaar voor iedereen en dragen de verenigingen bij aan de gemeentelijke ambities om het energieverbruik in de gemeente op termijn flink terug te dringen”.

Op woensdagavond 12 maart worden de resultaten van het project bekend gemaakt tijdens een informatiebijeenkomst in het gemeentehuis. Vertegenwoordigers van sportverenigingen uit de gemeente Kampen worden uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn. Tijdens de bijeenkomst ontvangen zij informatie over hoe zij de energienota omlaag kunnen brengen. Meer informatie over het project is te vinden op www.verbeterenbespaar-kampen.nl.

 

Gerelateerde berichten

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Stay Connected

0FansLike
0FollowersFollow
0FollowersFollow
21,600SubscribersSubscribe

Net binnen