Kampen op TV bij de Van Rossems

Kampen op TV bij de Van Rossems

Zaterdag 22 mei komt Kampen volop in beeld bij de bekende Tv-serie ‘Hier zijn de Van Rossems’. Dan wordt namelijk op ‘prime time’ een thema uitzending over deze Hanzestad uitgezonden op NPO2.

Naar verwachting medio juni (afhankelijk van de coronamaatregelen) nodigt Kampen alle fans van de Van Rossems om de hartelijke Hanzestad te beleven net zoals Maarten van Rossem, zijn zus Sis en broer Vincent hebben gedaan. Net als op TV worden dan de historische, architectonische en culturele pronkstukken van Kampen in de schijnwerpers gezet.

 

22 mei op NPO2

Inmiddels is alweer het zevende seizoen van ‘Hier zijn de Van Rossems’ op TV. Een razend populair programma waarin Maarten van Rossem (77) met zijn broer Vincent en zus Sis op pad gaat. De uitzending over Kampen wordt op zaterdagavond 22 mei om 20.40 uur uitgezonden op NPO2, maar is ook al te zien van NPO Start.

 

Coronamaatregelen

De actie ‘In het voetspoor van de Van Rossems’ om liefhebbers van cultuurhistorie uit de rest van Nederland kennis te laten maken met Kampen start op 12 juni, tenzij dit vanwege eventuele nieuwe coronamaatregelen niet mogelijk blijkt. Actuele informatie hierover wordt direct na de uitzending geplaatst op www.visitkampen.nl.

Het is een initiatief van Kampen Partners in samenwerking met IJsseldelta Marketing en Kamper Events met steun van onder meer het Evenementen Platform Kampen.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*