Kampen viert bevrijding met Siebrand Bevrijdingsloop op 19 april

Op dinsdag 19 april organiseert AV Isala’96 in samenwerking met de Kamper Oranje Vereniging de Siebrand Bevrijdingsloop. Het evenement vindt plaats op de kunststof atletiekbaan van AV Isala ’96 op het sportpark Hagenbroek. Het belooft weer een sportief en bovenal feestelijk evenement te worden. De organisatie verwacht ruim 1.200 hardlopers aan de start. Vanwege de Paasdagen vindt de bevrijdingsloop niet op de gebruikelijke datum van 17 april plaats, maar op 19 april.

Het is een jarenlange traditie, hardlopen ter ere van de bevrijding van Kampen. De loop over 900 meter blijft onverminderd populair, zo’n 1.200 basisschoolkinderen staan inmiddels vooringeschreven. Speciaal voor leerkrachten is een aparte serie. Voor iedereen van 13 jaar en ouder staat de Kamper Mijl op het programma, een loop over 1.609 meter. Kinderen die zich niet via school hebben vooringeschreven kunnen op 19 april vanaf 16:30 uur tot 20 minuten voor de start van de betreffende leeftijdsgroep na-inschrijven. Dit geldt ook voor leerkrachten en deelnemers aan de Kamper Mijl.

Het inschrijfgeld bedraagt slechts € 2,00 en dient bij inschrijving contant te worden voldaan. De jongste kinderen starten om 17:00 uur, de Kamper Mijl wordt om 19:00 uur weg geschoten. Kijk op www.avisala96.nl voor meer informatie en het volledige chronoloog.


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.