Kampenion 1 al kampioen

Het eerste team van tafeltennisvereniging Kampenion is al op de voorlaatste dag van de voorjaarscompetitie kampioen geworden en promoveert naar de 2e divisie. Het eerste jeugdteam heeft nog kans om kampioen te worden, maar heeft nog één wedstrijd te gaan.

Kampenion 1
Kampenion 1 speelt in poule B van de 3e divisie. Ze speelden afgelopen zaterdag uit tegen GTTC Groningen 1 en won met 3 – 7. Julian Plette, Ton Ringenier en Gert-Jan de Lange wonnen allen twee partijen, en Plette en De Lange wonnen ook het dubbelspel. Met deze overwinning staan zij nu 12 punten boven de nummer 2, Hercules 2, en daarmee is de titel binnen.
Aanstaande zaterdag speelt Kampenion 1 nog tegen datzelfde Hercules, maar het pleit is al beslecht: Kampenion 1 promoveert naar de 2e divisie.
Op deze manier ging het ook aan het einde van de voorjaarscompetitie in 2017 en 2018. Vervolgens in het najaar degradeerden zij weer, vanuit de 2e naar de 3e divisie. Maar het team is nog jong en de heren worden steeds sterker zodat verwacht mag worden dat zij steeds beter opgewassen zijn tegen de concurrentie in een hogere klasse.

Jong Kampenion
Het eerste jeugdteam, dat uitkomt in Landelijk C, houdt het nog even spannend. Het speelde thuis tegen De Veluwe 1. Met 8 – 2 waren zij als team tevreden; Bert Beks had graag een puntje meer willen winnen want hij scoorde ‘slechts’ een punt. Jomar Schilder en Jarno van den Heuvel wonnen hun drie partijen en ook het dubbel (Jarno en Bert) was voor Kampenion.
Jong Kampenion staat nu op de derde plaats, slechts een punt achter Assen 1 en Gispen 1. De laatste dag van de competitie wordt ongekend spannend. Jong Kampenion speelt zaterdag in Harkstede tegen de ploeg die onderaan staat en de beide concurrenten om de titel spelen tegen elkaar. Dus Jong Kampenion heeft de beste papieren.

Op 20 april dus de laatste wedstrijd van Heren 1 en dan zal er vast wel een kampioensfeestje volgen. Ook Kampenion 2 speelt dan thuis. Aanvang: 14.00 uur. Locatie: De Maten 6.

Jarno van den Heuvel, Jomar Schilder en Bert Beks (foto: © Gerard Wessels)

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*