Kampenion wint in Hilversum

Tafeltennisverslag door Gerard Wessels

Op de foto: jeugdteam 1 met Jannick van den Broek (blauwe broek) en Luuk Regterschot Foto: © G. Wessels

Afgelopen zaterdag speelde Kampenion 1 alweer de zevende wedstrijd in de najaarscompetitie. Daarvoor gingen de heren naar Hilversum. De thuiswedstrijd tegen Hilversum 3 leverde een gelijkspel op, maar ditmaal viel er meer te halen. Julian Plette, Gert-Jan de Lange en Mark Hankel wonnen allen twee van de drie partijen en ook het dubbelspel leverde een overwinning op (Plette en De Lange). Met een overwinning met 3 – 7 keerden de heren tevreden huiswaarts. Daarmee blijft Kampenion op de tweede plaats in de 2e divisie. Mark Hankel staat op 40%, Gert-Jan de Lange op 47% en Julian Plette op 68%. Met als doelstelling handhaving ligt Kampenion dus nog steeds keurig op koers.

Komende zaterdag is de thuiswedstrijd tegen US 1 uit Amsterdam. De uitwedstrijd leverde een gelijkspel op, dus het belooft zaterdag een spannende middag te worden.

Kampenion 2, uitkomend in de 3e divisie, kreeg er vrijdag in Dalfsen flink van langs. De thuiswedstrijd leverde een 8 – 2 overwinning op, maar nu was DTV ’84 beter op dreef. Alleen Jordy ten Have haalde een puntje binnen; Robin Lieftink en Ton Ringenier bleven puntloos. DTV en Kampenion wisselden van positie en de Kamper heren staan nu vierde. Echter, voor degradatie hoeven zij niet te vrezen. “De teams daaronder staan op een lichtjaar afstand”, aldus Jan Ringenier, wedstrijdsecretaris van Kampenion.

Het eerste jeugdteam, uitkomend in Landelijk B, moest weer met twee spelers aantreden, ditmaal thuis tegen Swift uit Deventer. Met zijn tweeën wisten de boys het verlies beperkt te houden: 4 – 6. Jannick van den Broek wist netjes tweemaal tot winst te komen en ook vrij makkelijk. Luuk Regterschot won eenmaal, na een zeer spannende partij in vijf games. Samen wonnen zij overtuigend ook het dubbel.
De volgende wedstrijd is op 20 november in Hilversum.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*