Kampenonline zoekt helpende handen!

hulp

REDACTIE DRUKKER DAN OOIT…

De afgelopen jaren waren voor Kampenonline succesjaren. Onze vrijwilligers zijn de afgelopen jaren honderden keren op pad geweest om u te laten zien, horen en lezen wat er in de gemeente Kampen speelde!

Voor een uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar personen die het leuk vinden om voor ons op pad te gaan om korte items voor ons in beeld te brengen of te monteren. Dit kan van alles zijn op het gebied van nieuws, sport, politiek, evenementen en andere sociale activiteiten. De ene keer ga je gewoon in je uppie op pad en weer een andere keer gaat er iemand met je mee die voor de camera een interview afneemt.

Onze medewerkers hebben (in overleg met de redactie) een grote mate van zelfstandigheid en eigen inbreng. Dit betekent dat je (in overleg met jou) niet alleen ergens op af gestuurd wordt, zelf kun je ook bepaalde ideeën hebben om een leuk item te maken. Dit juichen we van harte toe.

Ben jij dus (een beetje) thuis in het video filmen en misschien zelf in het bezit van een camera of kun je videobeelden monteren op je computer ? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Ben je meer het schrijvende of pratende type en geïnteresseerd in nieuws of politiek? Ook dan kunnen we jouw hulp goed gebruiken!

Neem voor meer informatie een kijkje op het snelst groeiende nieuwsplatform voor de gemeente Kampen – www.kampenonline.nl om een indruk te krijgen van wat we zoal doen en mail voor uitgebreidere informatie naar info@kampenonline.com of bel met 06 23 39 57 32