Kampenonline zoekt Kampenaren ‘in den vreemde’ 3 – Arjen Bijlsma

kofferDe redactie van KampenOnline kreeg via social media het verzoek om voor ‘Kampenaren in de vreemde’ een mogelijkheid te bieden een nieuwjaarswens te plaatsen.

Natuurlijk werken we hier graag aan mee..

Er zijn diverse Kampenaren die wonen, werken of overwinteren op verschillende plekken van de wereld. We willen juist hen de kans bieden een kerst- of eindejaarsgroet te richten aan familie, vrienden en kennissen. Een terugblik, of vooruitblik vanuit hun perspectief. (De nieuwjaarsboodschap kan dan in beeld en of geluid opgenomen worden) Het zou natuurlijk helemaal mooi zijn als dat in het Kamper dialect gesproken zou zijn. (er van uitgaand dat men dat nog spreekt.)

Kent, of bent u iemand die dit zou willen doen ? Neemt u dan contact op met de redactie van KampenOnline via info@kampenonline.nl of tel. nr. 06 23 39 57 32

De eerste Nieuwjaarswens is binnen..!

Geboren en getogen Kampenaar Edwin Diender trapt hem af vanuit Shenzhen een miljoenenstad en een stadsprefectuur in China, gelegen aan de grens met Hongkong in de provincie Guangdong, in het zuiden van China. Dit is één van de snelst groeiende steden op aarde.

 

Natuurlijk mag onze eigen Kamper column skriefster ‘Tuss’ndeurtien’ niet ontbreken 

 

Kampenaar Arjen Bijlsma woont momenteel in Spanje (Oliva). Hij is hier samen met zijn vriendin Esther Klooster, kunstschilder. Arjen werkt hier als straatmuzikant (busker).