Kamper Eindejaarskalender 11 decembeŕ: Active Fit Jump Club

Dit jaar komt Kampenonline met de 3e Kamper eindejaarskalender.
Deze kalender is gevuld met cadeautjes van ondernemers en organisaties uit de gemeente Kampen. De volgers van Kampenonline maken kans om deze cadeautjes te winnen door de vraag aan het einde van dit bericht te beantwoorden. De winnaar wordt 2 dagen na het plaatsen van dit bericht bekend gemaakt.

Wil jij 2022 starten met een nieuwe, superleuke sport? Dat kan bij de Active Fit Jump Club!

Active Fit Jump is heerlijk (in de buitenlucht) sporten op een hele leuke manier!

We maken gebruik van Aerowers, dit zijn rebound schoenen. Het is fit & fun tegelijk….kortom sporten met een lach!

Active Fit Jump is een superleuke workout waarbij je op fantastische muziek je hele lijf aan het werk zet, maar door het gebruik van de Aerowers de impact van knieën, enkels, schenen, heupen, onderrug en ruggengraat tot 80% vermindert.

Sporten op Aerowers heeft veel voordelen: het is goed voor je conditie, het stimuleert o.a. de vetverbranding, verbetert de bloedsomloop, versterkt de gewrichten en spieren kortom …een totale workout voor je hele lichaam en het is superleuk!

Wij, Jessin en Marrie Kroes zijn de eerste Nederlanders die de opleiding ‘official international certification by Jumple Training Academy’ hebben afgerond. Wij zijn in 2021 gestart met de Active Fit Jump Club.

“Wij staan te springen om iedereen op een leuke manier kennis te laten maken met de Jumple wereld via de Active Fit Jump Club en te enthousiasmeren voor deze supergave sport!”

Tijdens de lessen wordt er gebruik gemaakt van Aerowers die je kunt huren of via ons kunt aanschaffen, wij zijn officieel Aerower distibuteur.

Wil jij ervaren hoe leuk het is……? Meld je dan snel aan i.v.m. een beperkt aantal plaatsen en beschikbaarheid van de Aerowers voor een gratis kennismakingsles Active Fit Jump via http://www.activefitjumpclub.nl/Aanmelden/

Kijk voor meer info of het bestellen van je eigen Aerowers op www.activefitjumpclub.nl

Prijsvraag:
Welke band had een wereldwijde hit met het nummer “Jump”?

Wat kun je winnen?
De deelnemers van de eindejaarskalender kunnen een cadeaubon voor een maandabonnement 1x per week Active Fit Jump incl. Aerowerhuur winnen.

Door de vraag te beantwoorden onder dit bericht maken onze volgers kans op deze prijs.
Twee dagen na plaatsing van de prijsvraag, wordt er een winnaar bekend gemaakt.

Ook een plekje op de eindejaarskalender?
De Kamper Eindejaarskalender heeft nog een paar plekjes over. Bedrijven, zzp-ers, (vrijwilligers)organisaties die nog mee willen doen, kunnen een bericht sturen naar:
redactie@kampenonline.nl


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


3 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*