Kamper Eindejaarskalender 13 december: De Burgwal

Dit jaar komt Kampenonline met de 3e Kamper eindejaarskalender.
Deze kalender is gevuld met cadeautjes van ondernemers en organisaties uit de gemeente Kampen. De volgers van Kampenonline maken kans om deze cadeautjes te winnen door de vraag aan het einde van dit bericht te beantwoorden. De winnaar wordt 2 dagen na het plaatsen van dit bericht bekend gemaakt.

DE BURGWAL

Voor het echte kerstgevoel bent u bij de concerten van The Gents aan het goede adres. Bekende kerstliederen worden afgewisseld met onbekende parels uit de a cappella koormuziek. De stemmen van het mannenensemble, met zijn unieke geluid vanwege de sprankelende heldere klank van de countertenoren en de diepe, warme basklanken, verlichten en verwarmen de donkere decembermaand.

In 1999 legden enkele zangers uit het Roder Jongenskoor de basis voor een nieuw mannenensemble. Onder leiding van dirigent Peter Dijkstra bestormden The Gents succesvol de nationale en internationale muziekpodia. Sinds begin 2018 staat Annemiek van der Ven bij The Gents aan het roer. Het repertoire van The Gents beperkt zich niet tot een specifieke periode. Het koor verslond veel ijzeren repertoire voor mannen: Byrd, Tallis, Poulenc en Duruflé stonden allemaal op de lessenaar. Daarnaast schreven diverse componisten en arrangeurs speciaal voor The Gents, bijvoorbeeld Wouter van Belle, Joost Kleppe, Bob Zimmerman, Jetse Bremer en Monique Krüs. Van renaissance tot romantiek, pop en jazz, de mannen zingen het met verve!

Met enige regelmaat werken The Gents samen met gerenommeerde kunstenaars. De afgelopen jaren waren dat onder andere de musici Lenneke Ruiten, Johannette Zomer, het Haags Saxofoon Kwartet en Wishful Singing en voor hun laatste project ‘Denkend aan Holland’ de dichters Hanneke van Eijken en Anne Broeksma.

De Burgwal
Burgwal 59-60
8261 EP Kampen

T: 038-2022740
M: 06-21970158

www.deburgwal.com

Prijsvraag:
Wie neem jij vrijdagmiddag mee naar het kerstconcert van The Gents?

Wat kun je winnen?
Komende vrijdag 17 december om 15:00 uur hebben we een kerstconcert van het populaire mannenensemble The Gents, we stellen 2 tickets beschikbaar.

Door de vraag te beantwoorden onder dit bericht maken onze volgers kans op deze prijs.
Twee dagen na plaatsing van de prijsvraag, wordt er een winnaar bekend gemaakt.

Ook een plekje op de eindejaarskalender?
De Kamper Eindejaarskalender is helemaal gevuld. Bedrijven, zzp-ers, (vrijwilligers)organisaties die volgend jaar mee willen doen, kunnen een bericht sturen naar:
redactie@kampenonline.nl


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


3 Comments

  1. Dan wil ik graag meenemen de nieuwe overbuurman van de Burgwal . ( dat is toevallig mijn man…… we zijn er sinds kort komen wonen)

  2. Dan ga ik de kaartjes geven aan twee bijzondere mensen die het niet altijd makkelijk hebben dat zijn Anita kamperman en Erik kamperman Anita werkt op het hoofdkwartier van het leger des heils en Erik is de korps officier van kampen en beiden doen ze veel voor de daklozen ik wens ze veel plezier samen en gezegende kerstdagen en een gezond en heilvol 2022 toe met hun kinderen

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*