Kamper Eindejaarskalender 14 december: Dorwin’s

Dit jaar komt Kampenonline met de 3e Kamper eindejaarskalender.
Deze kalender is gevuld met cadeautjes van ondernemers en organisaties uit de gemeente Kampen. De volgers van Kampenonline maken kans om deze cadeautjes te winnen door de vraag aan het einde van dit bericht te beantwoorden. De winnaar wordt 2 dagen na het plaatsen van dit bericht bekend gemaakt.


DORWIN’S

Dorwin’s is een bedrijf wat zich vooral focust op handgemaakte betonnen decoratie en wax melts. Dit geeft jou de kans om voor jezelf een heerlijk plekje te creëren in huis, want zoals zoals er altijd gezegd wordt bij Dorwin’s “Over smaak valt niet te twisten.” In de toekomst hoop ik door de cursussen die ik momenteel volg, grotere projecten van beton te kunnen realiseren. Op dit moment maak ik vooral huisdecoratie. Denk hierbij aan  theelichthouders, onderzetters, letters en ga zo maar door. Ik zoek nog een beetje mijn weg als bedrijf, maar Dorwin’s begint nu eindelijk de vorm te krijgen zoals ik het in gedachten en altijd voor ogen had.

https://www.facebook.com/Dorwinss/

https://www.instagram.com/d.orwins

Prijsvraag:

Welk kerstliedje wordt hier bedoeld?

Wat kun je winnen?
De lezers van Kampenonline kunnen een betonnen kerst setje winnen met een kerstboom en de letters xmas. Die is er in enkel wit of gekleurd.

Door de vraag te beantwoorden onder dit bericht maken onze volgers kans op deze prijs.
Twee dagen na plaatsing van de prijsvraag, wordt er een winnaar bekend gemaakt.

Ook een plekje op de eindejaarskalender?
De Kamper Eindejaarskalender van 2021 is helemaal gevuld. Bedrijven, zzp-ers, (vrijwilligers)organisaties die volgend jaar mee willen doen, kunnen een bericht sturen naar:
redactie@kampenonline.nl


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


10 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*