Kamper Eindejaarskalender 16 december: Angela’s Hobbycorner

Dit jaar komt Kampenonline met de 3e Kamper eindejaarskalender.
Deze kalender is gevuld met cadeautjes van ondernemers en organisaties uit de gemeente Kampen. De volgers van Kampenonline maken kans om deze cadeautjes te winnen door de vraag aan het einde van dit bericht te beantwoorden. De winnaar wordt 2 dagen na het plaatsen van dit bericht bekend gemaakt.

Angela’s hobbycorner

Mijn naam is Angela en woonachtig in het prachtige Kampen. Ik ben altijd heel creatief geweest met oa kaarten maken, scrappen (maken van albums) noem maar op. Mijn webshop is dan ook ontstaan door een uit de hand gelopen hobby. Ik bied in mijn webshop alles op het gebied van maken van kaarten, scrappen en mixed media tegen leuke prijzen. Mixed media houd in, gebruiken van meerdere materialen en die combineren met elkaar. Op bijvoorbeeld canvas. Mijn prijzen zitten allemaal onder de adviesprijs. Tevens zijn er op de site ook elke maand leuke kortingsacties.

Daarnaast heb ik ook op facebook een groep die gekoppeld is aan de webshop die heet Creatief met Angela’s Hobbycorner. Daar hebben we elke maand leuke challenges, waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Daarnaast is er een designteam actief die iedere maand, mensen inspireert en waarvan er ook lives worden gegeven. Deze lives worden in de facebookgroep gegeven en komen ook op ons youtube kanaal te staan.

http://www.angelashobbycorner.nl

Creatieve groet Angela

Prijsvraag:
Noem een merk welke verkocht wordt in de webshop van Angela’s hobbycorner.

Wat kun je winnen?
Angela’s hobbycorner stelt een cadeaubon twv 10 euro beschikbaar.

Door de vraag te beantwoorden onder dit bericht maken onze volgers kans op deze prijs.
Twee dagen na plaatsing van de prijsvraag, wordt er een winnaar bekend gemaakt.

Ook een plekje op de eindejaarskalender?
De Kamper Eindejaarskalender 2021 is helemaal gevuld. Bedrijven, zzp-ers, (vrijwilligers)organisaties die volgend jaar mee willen doen, kunnen een bericht sturen naar:
redactie@kampenonline.nl


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


6 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*