Kamper Eindejaarskalender 2 december: Trobels

Dit jaar komt Kampenonline met de 3e Kamper eindejaarskalender.

Deze kalender is gevuld met cadeautjes van ondernemers en organisaties uit de gemeente Kampen. De volgers van Kampenonline maken kans om deze cadeautjes te winnen door de vraag aan het einde van dit bericht te beantwoorden. De winnaar wordt 2 dagen na het plaatsen van dit bericht bekend gemaakt.

Trobels

Mijn naam is Tina Reitsma. Altijd al bezig geweest met creatieve uitspattingen. Sinds 4 jaar hobbymatig met mijn eigen producten aan het werk onder de naam TRobEls creations. Waarbij de nadruk vooral ligt op het personaliseren van cadeautjes. Altijd in overleg en zelden 13 in dozijn.

Naast de drijvende kracht achter TRobEls creations ben ik moeder van Rob en Els (vandaar de naam) en sta ik 4 dagen per week voor de klas binnen het MBO.

Producten die ik maak zijn blanco artikelen die ik kan voorzien van tekst of een afbeelding d.m.v. stickers, etsen(glas) of bedrukken (textiel) of papieren creaties.

Voor de eindejaarskalender maakt u kans op een zwart plexiglas naambordje (20×15 cm). Na overleg hoe u deze graag zou willen. Denk aan kleur van de letters, het lettertype en of u er eventueel nog een afbeelding bij zou willen.

Nieuwsgierig geworden naar mijn creaties?
U kunt mij volgen via Facebook en instagram

Facebook: TROBELS creations

Instagram: trobels_creations

Prijsvraag:
Hoe komt TrobEls aan haar naam?

Wat kun je winnen?
een zwart plexiglas naambordje (20×15 cm)

Door de vraag te beantwoorden onder dit bericht op Facebook maken onze volgers kans op deze prijs.
Twee dagen na plaatsing van de prijsvraag, wordt er een winnaar bekend gemaakt.

Ook een plekje op de eindejaarskalender?
De Kamper Eindejaarskalender heeft nog een paar plekjes over. Bedrijven, zzp-ers, (vrijwilligers)organisaties die nog mee willen doen, kunnen een bericht sturen naar: redactie@kampenonline.nl


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


6 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*