Kamper eindejaarskalender 22 december: Multivlaai Kampen

Dit jaar komt Kampenonline met de 3e Kamper eindejaarskalender.
Deze kalender is gevuld met cadeautjes van ondernemers en organisaties uit de gemeente Kampen. De volgers van Kampenonline maken kans om deze cadeautjes te winnen door de vraag aan het einde van dit bericht te beantwoorden. De winnaar wordt 2 dagen na het plaatsen van dit bericht bekend gemaakt.


Marjolijn en Vincent Flik zijn de eigenaren van MultiVlaai Kampen.

Marjolijn, Vincent en hun verkoopteam bieden zes dagen per week echte Limburgse vlaaien en Amerikaanse taarten aan. Het assortiment bestaat uit meer dan 65 verschillende smaken met daarbij iedere week een andere smaak in de aanbieding als Vlaai van de Week.

De formule van MultiVlaai werd in 1986 in Amsterdam gelanceerd. De bijzondere smaak van de originele Limburgse lekkernij was toen bij iedereen in het westen wel bekend, maar ze waren toen nog bijna nergens te krijgen. Een jonge ondernemer kwam op het idee om zelf de vlaaien op te gaan halen in Limburg om deze te verkopen in zijn zelfgebouwde vlaaienwinkel. Elke nacht reed hij naar een bakkerij in Sevenum om een snel groeiende klantenkring overdag van verse vlaaien te voorzien.

Na Amsterdam volgde al snel ondernemers in Rotterdam en andere steden. Kampen volgde in 1993. De organisatie is inmiddels uitgegroeid naar 90 winkels verspreid over heel Nederland. Iedere nacht worden de versgebakken vlaaien naar de MultiVlaai winkels gebracht.

Wie een hele vlaai te veel vindt in Coronatijd, kan natuurlijk ook een halve vlaai of zelfs een losse punt kopen.

Bezorgdienst

Iedere bestelling kan tegen een kleine vergoeding bij u thuis of op het werk bezorgd worden. Doorgaans is dit ’s ochtends maar vraag naar de mogelijkheden op andere tijdstippen.

Meer dan alleen vlaai en taart
Naast 24 soorten macarons van het Eindhovense Dutch Home Made heeft MultiVlaai sinds kort bonbons in het assortiment van het merk Boulanger.

Verse room is de specialiteit van dit kwaliteitsmerk. Wat een mooie bonbon aan de buitenkant is wordt nog beter aan de binnenkant, wanneer je de zachte structuren en de fijne smaak van onze verse room proeft. Heerlijk. Robuuste chocolade met een onweerstaanbaar “krak” effect!

Marjolijn en Vincent

MULTIVLAAI KAMPEN is te vinden aan:
Oudestraat 1

8261 CC KAMPEN

Tel: 038-3327342

kampen@multivlaai.nl

www.multivlaai.nl

Prijsvraag:

Wat is de naam van deze fantastische taart? Tip: het antwoord is te vinden op de website van Multivlaai

Wat kun je winnen?
Bij de eindejaarskalender van KampenOnline kan de lezer een doosje (375gr) van deze voortreffelijke bonbons winnen.

Door de vraag te beantwoorden onder dit bericht maken onze volgers kans op deze prijs.
Twee dagen na plaatsing van de prijsvraag, wordt er een winnaar bekend gemaakt.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


12 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*