Kamper Eindejaarskalender 24 december: Pedicure Jeannette

Dit jaar komt Kampenonline met de 3e Kamper eindejaarskalender.
Deze kalender is gevuld met cadeautjes van ondernemers en organisaties uit de gemeente Kampen. De volgers van Kampenonline maken kans om deze cadeautjes te winnen door de vraag aan het einde van dit bericht te beantwoorden. De winnaar wordt 2 dagen na het plaatsen van dit bericht bekend gemaakt.

PEDICURE JEANNETTE 


Bij Pedicure Jeannette kunt u terecht voor diverse behandelingen voor  uw voeten. Om even tijd voor u zelf te nemen, te ontspannen en te onthaasten van de dagelijkse beslommeringen. Niet alleen voor het lichaam maar ook voor het innerlijke welzijn. Zeker in deze ‘jachtige tijd’ is het  zeker belangrijk dat we ons zelf niet vergeten en voorbij vliegen…

Sinds 2005 ben ik gediplomeerd pedicure en sinds een paar jaar nu medisch pedicure. Inmiddels dus de nodige ervaring om goede kwaliteit te kunnen bieden als het gaat om voetzorg. Het is een prachtig vak en vooral een dankbaar beroep.

Het is geweldig om mensen te helpen aan pijnlijke likdoorns, ingroeiende teennagels, zere voeten door: kloven, overtollig eelt etc. En vooral de dankbaarheid te ervaren als mensen weer pijnvrij de deur uit gaan.

Mijn ervaring is dat mensen vaak te lang door lopen met een klacht en achteraf zeggen: “Oh ik had veel eerder moeten komen! “

Naast het pedicurewerk kun je ook kiezen voor een ontspannende voetmassage of voetreflexzonemassage. Ook heerlijk om te combineren met een pedicurebehandeling en je loopt weer helemaal op wolken!

Pedicure Jeannette
Eckertstraat 18a
Kampen
Tel 06 13015400

Websites:
www.purejo.nl
www.pedicurejeannette.nl

Prijsvraag:

Welk getal moet er staan op de plek van het hartje? Het antwoord is te vinden in de flyer op de website van Pedicure Jeannette

Wat kun je winnen?
Pedicure Jeannette wil graag twee winnaars blij maken.
Zij biedt daarom twee prijzen aan.
1.Pure Jo verzorgingspakketje
2. Een cadeaubon van €7,50 te besteden aan een behandeling naar keuze.

Door de vraag te beantwoorden onder dit bericht maken onze volgers kans op deze prijs.
Twee dagen na plaatsing van de prijsvraag, wordt er een winnaar bekend gemaakt.

Ook een plekje op de eindejaarskalender?
De Kamper Eindejaarskalender van 2021 is helemaal gevuld. Bedrijven, zzp-ers, (vrijwilligers)organisaties die in 2022 mee willen doen, kunnen een bericht sturen naar:
redactie@kampenonline.nl


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


8 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*