Kamper Eindejaarskalender 30 december: Kampenonline

LET OP: De kamper Eindejaarskalender nadert het einde. De winnaar van deze prijsvraag wordt vanavond rond 21.00 uur bekend gemaakt.

Dit jaar komt Kampenonline met de 3e Kamper eindejaarskalender.
Deze kalender is gevuld met cadeautjes van ondernemers en organisaties uit de gemeente Kampen. De volgers van Kampenonline maken kans om deze cadeautjes te winnen door de vraag aan het einde van dit bericht te beantwoorden.

KAMPENONLINE

Gemeente Kampen

 

Kampenonline zorgt voor de verspreiding van regionale nieuwsberichten, videobeelden en live uitzendingen vanuit de gemeente Kampen.

Wij doen met een groep vrijwilligers. Iedere vrijwilliger heeft zijn of haar eigen taken binnen Kampenonline. Het bestuur bestaat uit 5 vrijwilligers, die naast hun bestuursfunctie ook nog andere taken uitvoeren. Daarnaast zijn er nog een aantal fotografen, redacteuren en onze stadscolumnist.

Wil jij ons team versterken? We zijn altijd op zoek naar mensen die artikelen willen schrijven, video’s willen maken, foto’s willen aanleveren enz. Ben jij die persoon, meldt je dan aan. Dat kan via mail of via whatsapp.

Prijsvraag:

Nog niet zo lang geleden, is Ina aan ons team toegevoegd. Zij verzorgt de foto’s vanuit het mooie Zalk. Wat is haar volledige naam? Tip: het antwoord is te vinden op onze Facebook pagina.

Wat kun je winnen?
De winnaar van deze prijsvraag ontvangt een kadobon, welke te besteden is bij een supermarkt.

Door de vraag te beantwoorden onder dit bericht of op Facebook maken onze volgers kans op deze prijs.

 


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


8 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*