Kamper Eindejaarskalender 4 december: Kampenonline

Dit jaar komt Kampenonline met de 3e Kamper eindejaarskalender.
Deze kalender is gevuld met cadeautjes van ondernemers en organisaties uit de gemeente Kampen. De volgers van Kampenonline maken kans om deze cadeautjes te winnen door de vraag aan het einde van dit bericht te beantwoorden. De winnaar wordt 2 dagen na het plaatsen van dit bericht bekend gemaakt.

Kampenonline

Kampenonline bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers die berichtgeving doen over wat er speelt binnen de gemeente Kampen. Naast de eigen website, heeft Kampenonline ook verschillende social media accounts zoals Facebook, Twitter en Instagram.

We willen graag berichtgeving doen over alles binnen de gemeente Kampen en zijn dan ook altijd op zoek naar vrijwilligers die ons hierbij willen helpen. Wil jij ons ook helpen? Neem dan contact met ons op.

Prijsvraag:
Kampenonline heeft wekelijks een fotohoekje op Facebook. Als voorbeeldfoto is afgelopen week onderstaande foto gebruikt. Weet u vanaf welke brug deze foto genomen is?

Wat kun je winnen?
Kampenonline stelt een cadeaubon van €12.50 te besteden bij een supermarkt in Kampen ter beschikking.

Door de vraag te beantwoorden onder dit bericht maken onze volgers kans op deze prijs.
Twee dagen na plaatsing van de prijsvraag, wordt er een winnaar bekend gemaakt.

Ook een plekje op de eindejaarskalender?
De Kamper Eindejaarskalender heeft nog een paar plekjes over. Bedrijven, zzp-ers, (vrijwilligers)organisaties die nog mee willen doen, kunnen een bericht sturen naar:
redactie@kampenonline.nl


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


9 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*