Kamper eindejaarskalender 5 december: Speel-O-Theek het Hobbelpaard

Dit jaar komt Kampenonline met de 3e Kamper eindejaarskalender.
Deze kalender is gevuld met cadeautjes van ondernemers en organisaties uit de gemeente Kampen. De volgers van Kampenonline maken kans om deze cadeautjes te winnen door de vraag aan het einde van dit bericht te beantwoorden. De winnaar wordt 2 dagen na het plaatsen van dit bericht bekend gemaakt.

Speel-O-Theek ’t Hobbelpaard: de “bibliotheek voor speelgoed”!

Goed speelgoed is vaak duur in aanschaf. Soms is het kind er na korte tijd op uitgekeken en verdwijnt het nagenoeg ongebruikt in de kast. Eeuwig zonde! Niet alleen vanwege het geld dat het heeft gekost, maar natuurlijk ook vanwege de gevolgen voor het milieu.

Daarom kun je bij de Speel-O-Theek speelgoed lenen. Zij hebben een groot assortiment speelgoed voor baby’s, peuters, kleuters en basisschool kinderen. Er valt in de Speel-O-Theek veel te ontdekken. Er is altijd wel weer wat nieuws. Iets van goed past bij de leeftijd of veranderende interesses van je kind. Ook er is speelgoed te leen welke je niet in gewone speelgoedwinkels kunt vinden.

Met een abonnement op de Speel-O-Theek kiest je kind iedere keer weer ander speelgoed om mee te spelen. Een ideale manier om nieuw speelgoed uit te proberen. Maar ook om telkens nieuwe uitdaging aan te bieden. Dus levert een lidmaatschap heel erg veel voordelen op voor jou en je kind. Bovendien is het ook nog eens goed voor het milieu. Duurzaam, minimalistisch én goed voor je portemonnee! Wat wil je nog meer?
www.speelotheekhobbelpaard.nl

Prijsvraag:
Hoeveel categorieën speelgoed heeft de Speel-O-Theek? (is te vinden op de website van de Speel-O-Theek)

Wat kun je winnen?
Een cadeaubon voor een half jaar gratis speelgoed lenen aan.

Door de vraag te beantwoorden onder dit bericht maken onze volgers kans op deze prijs.
Twee dagen na plaatsing van de prijsvraag, wordt er een winnaar bekend gemaakt.

Ook een plekje op de eindejaarskalender?
De Kamper Eindejaarskalender heeft nog een paar plekjes over. Bedrijven, zzp-ers, (vrijwilligers)organisaties die nog mee willen doen, kunnen een bericht sturen naar:
redactie@kampenonline.nl


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


2 Comments

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*