Kamper Eindejaarskalender de winnaar 2 december

Dit jaar komt Kampenonline met de tweede Kamper eindejaarskalender.
Deze kalender is gevuld met cadeautjes van ondernemers en organisaties uit de gemeente Kampen. De volgers van Kampenonline maken kans om deze cadeautjes te winnen door de vraag aan het einde van dit bericht te beantwoorden. De winnaar wordt 2 dagen na het plaatsen van dit bericht bekend gemaakt.

Trobels
Producten die gemaakt worden, zijn blanco artikelen die voorzien worden van een tekst of een afbeelding d.m.v. stickers, etsen(glas) of bedrukken (textiel) of papieren creaties.
Facebook: TROBELS creations
Instagram: trobels_creations

Prijsvraag:
Hoe komt TrobEls aan haar naam?

Antwoord;
De T van Tina en de namen van haar kinderen Rob en Els.

Wat heb je gewonnen?
TROBELS heeft speciaal voor Kampenonline een prijs beschikbaar gesteld:
een zwart plexiglas naambordje (20×15 cm). Deze wordt speciaal naar de wensen van de winnaar gemaakt, denk aan kleur van de letters, het lettertype en of u er eventueel nog een afbeelding bij zou willen.

De winnaar is:

De winnaar vragen wij om contact op te nemen met ons. Dit kan via een chatbericht op Facebook of door een mail te sturen naar onze redactie. Vervolgens krijgt de winnaar uitleg over hoe de prijs in ontvangst genomen kan worden.

Ook een plekje op de eindejaarskalender?
De Kamper Eindejaarskalender heeft nog een paar plekjes over. Bedrijven, zzp-ers, (vrijwilligers)organisaties die nog mee willen doen, kunnen een bericht sturen naar:
redactie@kampenonline.nl


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*