Kamper eindejaarskalender winnaar 1 december

Dit jaar komt Kampenonline met de tweede Kamper eindejaarskalender.
Deze kalender is gevuld met cadeautjes van ondernemers en organisaties uit de gemeente Kampen. De volgers van Kampenonline maken kans om deze cadeautjes te winnen door de vraag aan het einde van dit bericht te beantwoorden. De winnaar wordt 2 dagen na het plaatsen van dit bericht bekend gemaakt.

Een leuk en leerzaam kinderfeestje waarbij de dieren zo min mogelijk stress ervaren, dat is waar Reptifeestje.nl voor staat. Gedreven door een passie voor terrariumdieren wordt tijdens een twee uur durend programma een kinderfeestje gegeven om nooit meer te vergeten. De kinderen maken kennis met dieren als Mila de miljoenpoot, Willem de wimpergekko en Ferry de varaan. Uiteraard kunnen de kinderen op de foto met één van de lieve koningspythons Petra of Peter (en ouders ook als zij dat willen). Op www.reptifeestje.nl is meer informatie te vinden over de dieren en de kinderfeestjes.

Prijsvraag:

Welk dier van Reptifeestje.nl is vernoemd naar een Pokémon?

Het antwoord is (Charmander) de vuurskink

Wat heb je gewonnen?
Reptifeestje heeft speciaal voor Kampenonline beschikbaar gesteld: een dagje meehelpen met het verzorgen van de prachtige dieren van Reptifeestje.nl winnen voor twee personen! De taken die hierbij horen zijn:
-het voeren van de dieren, ook de slangen!
-de waterbakjes voorzien van vers water
-een verblijf inrichten
-controleren of de dieren nog gezond zijn

De winnaar is:

De winnaar vragen wij om contact op te nemen met ons. Dit kan via een chatbericht op Facebook of door een mail te sturen naar onze redactie. Vervolgens krijgt de winnaar uitleg over hoe de prijs in ontvangst genomen kan worden.

Ook een plekje op de eindejaarskalender?
De Kamper Eindejaarskalender heeft nog een paar plekjes over. Bedrijven, zzp-ers, (vrijwilligers)organisaties die nog mee willen doen, kunnen een bericht sturen naar:
redactie@kampenonline.nl


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*