Kamper Eindejaarskalender winnaar 10 december

Dit jaar komt Kampenonline met de 3e Kamper eindejaarskalender.
Deze kalender is gevuld met cadeautjes van ondernemers en organisaties uit de gemeente Kampen. De volgers van Kampenonline maken kans om deze cadeautjes te winnen door de vraag aan het einde van dit bericht te beantwoorden. De winnaar wordt 2 dagen na het plaatsen van dit bericht bekend gemaakt.

Fancy Foto Studio

Wij doen fotosessie’s op een andere manier; kom met je gezin, je geliefde, alleen of met je vrienden! Onder het genot van een bak koffie, thee of wat fris bespreken we je wensen, en zodra we die duidelijk hebben gaan we aan de slag!

Na de fotosessie krijg je ALLE foto’s te zien, waarna het uitzoeken kan beginnen!

Dan nu waarin de fancy foto studio zich onderscheidt; er is geen aankoopverplichting, je koopt alleen de foto’s waar je verliefd op wordt!

Meer informatie vind je op de website: https://wakenco.com of via instagram @fancyfotostudio

Prijsvraag:
Hoe noemt men de fotostijl met donkere achtergrond?
Low key fotografie

Wat heb je gewonnen?
De fancy foto studio biedt een fotosessie, met 10 foto’s uitzoeken inclusief een mini album aan aan de winnaar t.w.v. €130,-!

De winnaar is:

De winnaar vragen wij om contact op te nemen met ons. Dit kan via een chatbericht op Facebook of door een mail te sturen naar onze redactie. Vervolgens krijgt de winnaar uitleg over hoe de prijs in ontvangst genomen kan worden.

Ook een plekje op de eindejaarskalender?
De Kamper Eindejaarskalender voor 2021 is gevuld. Bedrijven, zzp-ers, (vrijwilligers)organisaties die volgend jaar mee willen doen, kunnen een bericht sturen naar:
redactie@kampenonline.nl


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*