Kamper Eindejaarskalender winnaar 11 december

Dit jaar komt Kampenonline met de 3e Kamper eindejaarskalender.
Deze kalender is gevuld met cadeautjes van ondernemers en organisaties uit de gemeente Kampen. De volgers van Kampenonline maken kans om deze cadeautjes te winnen door de vraag aan het einde van dit bericht te beantwoorden. De winnaar wordt 2 dagen na het plaatsen van dit bericht bekend gemaakt.

ACTIVE FIT JUMP

“Wij staan te springen om iedereen op een leuke manier kennis te laten maken met de Jumple wereld via de Active Fit Jump Club en te enthousiasmeren voor deze supergave sport!”

Tijdens de lessen wordt er gebruik gemaakt van Aerowers die je kunt huren of via ons kunt aanschaffen, wij zijn officieel Aerower distibuteur.

Wil jij ervaren hoe leuk het is……? Meld je dan snel aan i.v.m. een beperkt aantal plaatsen en beschikbaarheid van de Aerowers voor een gratis kennismakingsles Active Fit Jump via http://www.activefitjumpclub.nl/Aanmelden/

Kijk voor meer info of het bestellen van je eigen Aerowers op www.activefitjumpclub.nl

Prijsvraag:
Welke band had een wereldwijde hit met het nummer “Jump”?

Antwoord:
Van Halen

Wat heb je gewonnen?
De winnaar van de eindejaarskalender heeft een cadeaubon voor een maandabonnement 1x per week Active Fit Jump incl. Aerowerhuur gewonnen.

De winnaar is:

De winnaar vragen wij om contact op te nemen met ons. Dit kan via een chatbericht op Facebook of door een mail te sturen naar onze redactie. Vervolgens krijgt de winnaar uitleg over hoe de prijs in ontvangst genomen kan worden.

Ook een plekje op de eindejaarskalender?
De Kamper Eindejaarskalender heeft nog een paar plekjes over. Bedrijven, zzp-ers, (vrijwilligers)organisaties die nog mee willen doen, kunnen een bericht sturen naar:
redactie@kampenonline.nl


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*