Kamper eindejaarskalender winnaar 16 december

Dit jaar komt Kampenonline met de 3e Kamper eindejaarskalender.
Deze kalender is gevuld met cadeautjes van ondernemers en organisaties uit de gemeente Kampen. De volgers van Kampenonline maken kans om deze cadeautjes te winnen door de vraag aan het einde van dit bericht te beantwoorden. De winnaar wordt 2 dagen na het plaatsen van dit bericht bekend gemaakt.

Angela’s hobbycorner

Mijn naam is Angela en woonachtig in het prachtige Kampen. Ik ben altijd heel creatief geweest met oa kaarten maken, scrappen (maken van albums) noem maar op. Mijn webshop is dan ook ontstaan door een uit de hand gelopen hobby. Ik bied in mijn webshop alles op het gebied van maken van kaarten, scrappen en mixed media tegen leuke prijzen. Mixed media houd in, gebruiken van meerdere materialen en die combineren met elkaar. Op bijvoorbeeld canvas. Mijn prijzen zitten allemaal onder de adviesprijs. Tevens zijn er op de site ook elke maand leuke kortingsacties.

Daarnaast heb ik ook op facebook een groep die gekoppeld is aan de webshop die heet Creatief met Angela’s Hobbycorner. Daar hebben we elke maand leuke challenges, waarmee leuke prijzen te winnen zijn. Daarnaast is er een designteam actief die iedere maand, mensen inspireert en waarvan er ook lives worden gegeven. Deze lives worden in de facebookgroep gegeven en komen ook op ons youtube kanaal te staan.

Webshop www.angelashobbycorner.nl

Creatieve groet Angela

www.angelashobbycorner.nl

Prijsvraag:
Noem een merk welke verkocht wordt in de webshop van Angela’s hobbycorner.

Wat heb je gewonnen?
Angela’s hobbycorner stelt een cadeaubon twv 10 euro beschikbaar.

Antwoord:
Er waren meerdere antwoorden mogelijk.

De winnaar is:

De winnaar vragen wij om contact op te nemen met ons. Dit kan via een chatbericht op Facebook of door een mail te sturen naar onze redactie. Vervolgens krijgt de winnaar uitleg over hoe de prijs in ontvangst genomen kan worden.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*