Kamper Eindejaarskalender winnaar 17 december

Dit jaar komt Kampenonline met de 3e Kamper eindejaarskalender.
Deze kalender is gevuld met cadeautjes van ondernemers en organisaties uit de gemeente Kampen. De volgers van Kampenonline maken kans om deze cadeautjes te winnen door de vraag aan het einde van dit bericht te beantwoorden. De winnaar wordt 2 dagen na het plaatsen van dit bericht bekend gemaakt.

Safi Essentials

ONZE WINKEL

In onze mooie winkel aan de Hofstraat 21 in het mooie Kampen vind je alles op het gebied van fashion, sieraden en interieur. We verpakken je aankoop met liefde, zodat het een feest is om thuis uit te pakken!

Kom gerust ideeën op doen en de gezellige sfeer te proeven!

ONS ASSORTIMENT

Safi Essentials heeft een breed assortiment aan fijne, mooie en zorgvuldig uitgezochte producten in een pure stijl. Mooie accessoires voor in huis, maar ook meubels, planten, sieraden, kleding én leuke cadeaus.

We vinden het heerlijk om met je mee te denken wat het beste bij jou of degene die je wilt verrassen past. Koop je een cadeau voor jezelf óf voor een ander? Dan pakken we het met liefde stijlvol voor je in.

INTERIEURSTYLING

Wil je graag je interieur veranderen? Dan vertalen we jouw wensen naar een passend interieurplan op maat. Of je nu alleen advies wilt, je huidige interieur aan wilt vullen met accessoires of een compleet interieurplan wenst inclusief kleurgebruik en meubels, wij staan voor je klaar om van jouw huis nog meer een thuis te maken!

Prijsvraag:

Hoeveel banken staan er momenteel in de winkel?

Antwoord;
7 banken

Wat heb je gewonnen?

Voor 3 deelnemers van deze prijsvraag is er een prachtige Kamper verjaardagskalender beschikbaar gesteld

De winnaars zijn:

De winnaars vragen wij om contact op te nemen met ons. Dit kan via een chatbericht op Facebook of door een mail te sturen naar onze redactie. Vervolgens krijgt de winnaar uitleg over hoe de prijs in ontvangst genomen kan worden.

 


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*