Kamper Eindejaarskalender winnaar 18 december

Dit jaar komt Kampenonline met de 3e Kamper eindejaarskalender.
Deze kalender is gevuld met cadeautjes van ondernemers en organisaties uit de gemeente Kampen. De volgers van Kampenonline maken kans om deze cadeautjes te winnen door de vraag aan het einde van dit bericht te beantwoorden. De winnaar wordt 2 dagen na het plaatsen van dit bericht bekend gemaakt.

Movie Unlimited 


Ontbijtbios; dé kickstart van jouw dag!
Voor de vroege vogels organiseert Movie Unlimited Bioscopen dit weekend een speciale Ontbijtbios. Op verschillende dagen kunnen bezoekers voorafgaand aan de film genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijtje.

Vanwege de verscherpte maatregelen rondom het coronavirus moet Movie Unlimited Bioscopen iedere dag om 17.00 uur onze deuren sluiten en vertonen wij enkel matinees en géén avondvoorstellingen. Om er toch een feestje van te maken organiseren wij nú op zaterdag én zondagochtend een speciale ontbijtbios.
Een heerlijk ochtendje op je gemak met je familie of vrienden. Gezellig ontbijten aan je eigen tafel bij ons in de foyer en aansluitend naar jouw favoriete film.

Het team van Movie Unlimited Bioscopen staat 45 minuten vóór aanvang van de film voor je klaar met een heerlijk ontbijt bestaande uit pannenkoeken, verse broodjes, zoet en hartig beleg, koffie, thee, fristi of melk! Na het ontbijt kunnen bezoekers lekker onderuitzakken in een bioscoopstoel en genieten van één van de onderstaande films:

• Sing 2 (NL)
• Encanto (NL)
• Alles Op Tafel
• No Time To Die

De prijs is voor het bioscoopontbijt is € 11,50 p.p. (voor Nederlands gesproken kinderfilms). Een filmticket inclusief bioscoopontbijt voor de films No Time To Die ÓF Alles Op Tafel is € 14,75 p.p.

Het Bioscoopontbijt kan zowel online als telefonisch worden gereserveerd (via: 038 – 33 88 62). Uiteraard is het ook mogelijk deze voorstellingen zonder ontbijt te bezoeken. Let op: Vol = Vol!

Er wordt geadviseerd om op tijd te reserveren. Kijk voor het actuele aanbod en meer informatie op: kampen.movieunlimitedbioscopen.nl

Prijsvraag:

Wat is de volledige naam van deze film?

Wat heb je gewonnen?
Een bioscoopbon goed voor een 2D film naar keuze, geldig voor zowel een kind als volwassene en met een waarde van € 11,25
Antwoord:

De winnaar is:

De winnaar vragen wij om contact op te nemen met ons. Dit kan via een chatbericht op Facebook of door een mail te sturen naar onze redactie. Vervolgens krijgt de winnaar uitleg over hoe de prijs in ontvangst genomen kan worden.


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*