Kamper Eindejaarskalender winnaar 20 december

Dit jaar komt Kampenonline met de 3e Kamper eindejaarskalender.
Deze kalender is gevuld met cadeautjes van ondernemers en organisaties uit de gemeente Kampen. De volgers van Kampenonline maken kans om deze cadeautjes te winnen door de vraag aan het einde van een bericht te beantwoorden. De winnaar wordt 2 dagen na het plaatsen van dat bericht bekend gemaakt.

Snackbar Mulder

Bij Snackbar Mulder is het aantal producten uit eigen keuken groot. Zo kun je er onder andere terecht voor de befaamde kipschnitzel die ze elke dag vers maken. Ze hebben eierballen met een heel ei er in en je eet er nog een ouderwets nierbroodjes.
Maar ook voor warme of koude borrelhapjes, fraai en rijk opgemaakte saladeschalen of warm/koude buffetten kun je bij ze terecht! Alles is mogelijk.

Adres: Middelbuurtstraat 22 in Kampen Telefoon 038 333 8222

Prijsvraag:
Onder welke naam werd de haan bekend die de snackbar nog steeds verkoopt?

Wat heb je gewonnen?


Op verzoek Snackbar Mulder dit jaar weer hun heerlijke SALADES. Door mee te doen aan deze prijsvraag kun je er eentje voor 4 personen gratis ophalen.

Antwoord:

Kukel

De winnaar is:

De winnaar vragen wij om contact op te nemen met ons. Dit kan via een chatbericht op Facebook of door een mail te sturen naar onze redactie. Vervolgens krijgt de winnaar uitleg over hoe de prijs in ontvangst genomen kan worden.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*