Kamper Eindejaarskalender winnaar 21 december

Dit jaar komt Kampenonline met de 3e Kamper eindejaarskalender.
Deze kalender is gevuld met cadeautjes van ondernemers en organisaties uit de gemeente Kampen. De volgers van Kampenonline maken kans om deze cadeautjes te winnen door de vraag aan het einde van dit bericht te beantwoorden. De winnaar wordt 2 dagen na het plaatsen van dit bericht bekend gemaakt.

VV Kampen Kaboutervoetbal

Sport is een goede manier voor de persoonlijke ontwikkeling op fysiek, maar ook op mentaal gebied. VV Kampen is daarom met ingang van dit seizoen weer begonnen met voetbal voor de kleintjes in ons midden: kaboutervoetbal!

Vanaf augustus/september 2021 is het kaboutervoetbal weer begonnen, onder leiding van Johnny Mulder.

Het is bekend dat VV Kampen al jarenlang geen jeugdelftallen meer heeft. Een belangrijke reden voor het voortzetten van het kaboutervoetbal is om op termijn weer jeugdelftallen op te stellen en zo wordt er gekeken naar de lange termijn voor de club.

Maar… de belangrijkste reden is natuurlijk dat kinderen plezier hebben, door lekker met vriendjes en vriendinnetjes te voetballen. Je kan je kind(eren) aanmelden door middel van te mailen naar vvkabouters@outlook.com

Prijsvraag:

Zoek twee dezelfde kerstmannen

Wat heb je gewonnen?
VV Kampen organiseert voor de kleine Kampenaren van 3 t/m 7 jaar een kabouter-voetbal-kinderfeestje. Met een drankje, voetbalspelletjes onder leiding van Johnny Mulder en een verrassing aan het einde van het feestje.

Antwoord:

Kerstman 2 en 6 zijn hetzelfde.

De winnaar is:

De winnaar vragen wij om contact op te nemen met ons. Dit kan via een chatbericht op Facebook of door een mail te sturen naar onze redactie. Vervolgens krijgt de winnaar uitleg over hoe de prijs in ontvangst genomen kan worden.


 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*