Kamper Eindejaarskalender winnaar 22 december

Dit jaar komt Kampenonline met de 3e Kamper eindejaarskalender.
Deze kalender is gevuld met cadeautjes van ondernemers en organisaties uit de gemeente Kampen. De volgers van Kampenonline maken kans om deze cadeautjes te winnen door een vraag aan te beantwoorden. De winnaar wordt 2 dagen na het plaatsen van de vraag bekend gemaakt.

MULTIVLAAI KAMPEN

Marjolijn, Vincent en hun verkoopteam bieden zes dagen per week echte Limburgse vlaaien en Amerikaanse taarten aan. Het assortiment bestaat uit meer dan 65 verschillende smaken met daarbij iedere week een andere smaak in de aanbieding als Vlaai van de Week.
Wie een hele vlaai te veel vindt in Coronatijd, kan natuurlijk ook een halve vlaai of zelfs een losse punt kopen.

Bezorgdienst

Iedere bestelling kan tegen een kleine vergoeding bij u thuis of op het werk bezorgd worden. Doorgaans is dit ’s ochtends maar vraag naar de mogelijkheden op andere tijdstippen.

Meer dan alleen vlaai en taart
Naast 24 soorten macarons van het Eindhovense Dutch Home Made heeft MultiVlaai sinds kort bonbons in het assortiment van het merk Boulanger.

Verse room is de specialiteit van dit kwaliteitsmerk. Wat een mooie bonbon aan de buitenkant is wordt nog beter aan de binnenkant, wanneer je de zachte structuren en de fijne smaak van onze verse room proeft. Heerlijk. Robuuste chocolade met een onweerstaanbaar “krak” effect!

MULTIVLAAI KAMPEN is te vinden aan:
Oudestraat 1

8261 CC KAMPEN

Tel: 038-3327342

kampen@multivlaai.nl

www.multivlaai.nl

Prijsvraag:

Wat is de naam van deze fantastische taart? Tip: het antwoord is te vinden op de website van Multivlaai

Wat heb je gewonnen?
De winnaar heeft een doosje (375gr) van voortreffelijke bonbons gewonnen.

Antwoord:
CLASSY RUDY

De winnaar is:

De winnaar vragen wij om contact op te nemen met ons. Dit kan via een chatbericht op Facebook of door een mail te sturen naar onze redactie. Vervolgens krijgt de winnaar uitleg over hoe de prijs in ontvangst genomen kan worden.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*