Kamper Eindejaarskalender winnaar 24 december

Dit jaar komt Kampenonline met de 3e Kamper eindejaarskalender.
Deze kalender is gevuld met cadeautjes van ondernemers en organisaties uit de gemeente Kampen. De volgers van Kampenonline maken kans om deze cadeautjes te winnen door de vraag aan het einde van een bericht te beantwoorden. De winnaar wordt 2 dagen na het plaatsen van dat bericht bekend gemaakt.

Pedicure Jeannette


Bij Pedicure Jeannette kunt u terecht voor diverse behandelingen voor  uw voeten. Om even tijd voor u zelf te nemen, te ontspannen en te onthaasten van de dagelijkse beslommeringen. Niet alleen voor het lichaam maar ook voor het innerlijke welzijn. Zeker in deze ‘jachtige tijd’ is het  zeker belangrijk dat we ons zelf niet vergeten en voorbij vliegen…
Naast het pedicurewerk kun je ook kiezen voor een ontspannende voetmassage of voetreflexzonemassage. Ook heerlijk om te combineren met een pedicurebehandeling en je loopt weer helemaal op wolken!

Pedicure Jeannette
Eckertstraat 18a
Kampen
Tel 06 13015400

Websites:
www.purejo.nl
www.pedicurejeannette.nl

Prijsvraag:

Welk getal moet er staan op de plek van het hartje? Het antwoord is te vinden in de flyer op de website van Pedicure Jeannette

Wat heb je gewonnen?
Pedicure Jeannette wil graag twee winnaars blij maken.
Zij biedt daarom twee prijzen aan.
1.Pure Jo verzorgingspakketje
2. Een cadeaubon van €7,50 te besteden aan een behandeling naar keuze.

Antwoord:
26 botjes

De winnaars zijn:

De winnaar vragen wij om contact op te nemen met ons. Dit kan via een chatbericht op Facebook of door een mail te sturen naar onze redactie. Vervolgens krijgt de winnaar uitleg over hoe de prijs in ontvangst genomen kan worden.


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*