Kamper eindejaarskalender winnaar 7 december

Dit jaar komt Kampenonline met de tweede Kamper eindejaarskalender.
Deze kalender is gevuld met cadeautjes van ondernemers en organisaties uit de gemeente Kampen. De volgers van Kampenonline maken kans om deze cadeautjes te winnen door de vraag aan het einde van dit bericht te beantwoorden. De winnaar wordt 2 dagen na het plaatsen van dit bericht bekend gemaakt.


Dorinda maakt meuk weer leuk en zooi weer mooi. Geef spullen die niet gezien worden als nuttig, zinvol of waardevol door verandering weer nut, zin en waarde. Zo kreeg ook haar leven weer nut en zin. De verkoop van haar werk betekend voor haar dat wat zij nog wel kan nuttig, zinvol en waardevol is. Dat haar leven nog waardevol is.

Prijsvraag:
Waar startte Dorinda haar atelier?

Antwoord;
In haar woonkamer

Wat heb je gewonnen?
Dorinda heeft speciaal voor Kampenonline een prijs beschikbaar gesteld: een prachtige kerstdecoratie met verlichting.

De winnaar is:

De winnaar vragen wij om contact op te nemen met ons. Dit kan via een chatbericht op Facebook of door een mail te sturen naar onze redactie. Vervolgens krijgt de winnaar uitleg over hoe de prijs in ontvangst genomen kan worden.

Ook een plekje op de eindejaarskalender?
De Kamper Eindejaarskalender heeft nog een paar plekjes over. Bedrijven, zzp-ers, (vrijwilligers)organisaties die nog mee willen doen, kunnen een bericht sturen naar:
redactie@kampenonline.nl


 

Heb je een nieuwstip of nieuwe informatie? Tip de redactie via een WhatsApp-bericht: 06 39861673

 

 


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*